Αρχική

Γ’ Εθνική: Ερμής Αμυνταίου - Πανλευκάδιος 1-1 | φωτο

Δίκαιο αποτέλεσμα στο Αμύνταιο

Μετά από ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι που έγινε στο Αμύνταιο και μπροστά σε 200 περίπου φιλάθλους  Ερμής Αμυνταίου και Πανλευκάδιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.Ο Ερμής ήταν καλύτερος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων έφτανε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία.Από την άλλη ο Πανλευκάδιος παρουσίασε στοιχεία πολύ καλής ομάδας, πρόσεξε περισσότερο την άμυνα του χωρίς όμως να διστάζει να βγει και στην επίθεση.Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και σε αυτό στάθηκαν στις δηλώσεις τους οι 2 προπονητές. Δημήτρης Σιαπανίδης για τον Ερμή και Γιώργος Κατηφόρης για τον Πανλευκάδιο με το 2ο να ευχαριστεί τον Ερμή για την άψογη φιλοξενία του (όπως άλλωστε κάνουν όλες οι ομάδες που επισκέπτονται το Αμύνταιο).Φάσεις και γκολΣτο 4ο σέντρα Κόκολη Μπ. (του Σπ.) ο Περπερίδης μπερδεύτηκε με τον Κλαζογλου με τη μπάλα να φτάνει στον Ντιμιτρόφ που σούταρε αλλά λίγο πριν τη γραμμή απομάκρυνε ο Παναγιωτίδης.Στο επόμενο λεπτό ο Καραπιπέρης δεν απομάκρυνε σωστά αλλά στη συνέχεια μπλόκαρε το σουτ του Μαυροματίδη.Στο 19ο σέντρα σουτ του Θεοδουλίδη πέρασε άουτ και στο 28ο κόρνερ Σερσέμη η μπάλα πέρασε από όλους αλλά ο Χαϊτίδης δεν μπόρεσε από κοντά.Στο 39ο σε μια ανύποπτη φάση ο Πανλευκάδιος προηγήθηκε. Ο Τσέλας εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πήγαινε άουτ ο Περπερδίδης πήγε να μπλοκάρει, έχασε τη μπάλα που στρώθηκε στον Κοκόλη Μπ. (του Ζώη) που σέντραρε και ο Βλάχος με κεφαλιά έκανε το 0-1.Η απάντηση του Ερμή ήταν άμεση και στο 43ο ο Τσορλίνης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πέρασε από όλους και ο Κλάζογλου με προβολή ισοφάρισε.Στη επανάληψη ο Ερμής πίεσε ήταν συνέχεια μπροστά αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το 2ο γκολ που θα του έδινε και τη νίκη.Στο 88ο το σουτ-φάουλ του Τριανταφύλλου μπλόκαρε ο Καραπιπέρης και στο 90ο σέντρα του Θεοδουλίδη η μπάλα στρώθηκε στο «κακό» πόδι του Μπίκου το δεξί και έτσι το σουτ δεν ήταν ικανό να απειλήσει τον Καραπιπέρη.

Διαιτητές: Τσιμεντερίδης- Μπαλιάγκας- Ιωαννίδης (Σ.Δ. Κοζάνης). Κίτρινες είδαν οι Αμαραντίδης, Θεοδουλίδης, Τσέλας και Φλούδας.

Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Πασχαλίδης (13ο λ.τ. Δόνες), Γιορετζίδης, Παναγιωτίδης, Κλάζογλου, Αμαραντίδης, Θεοδουλίδης, Σερσέμης (75ο Χαραλαμπίδης), Χαϊτίδης (62ο Τριανταφύλλου), Τσορλίνης (75ο Μπίκος), Μαυροματίδης.

Πανλευκάδιος: Καραπιπέρης, Κοκόλης Μπ. (του Σπ.), Τσέλας (56ο Μουρεχίδης), Βλάχος, Γουριώτης, Φλούδας, Κοκόλης Μπ. (του Ζώη) (87ο Ασημακόπουλος), Κουμπής (66ο Δημητρίου), Κολοβός, Ντιμιτρόφ (89ο Αργυρός), Γκανάρας.