Αρχική

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ

 

Θετικά ξεκίνησε η Γυναικεία ομάδα του Συλλόγου μας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΜ. Κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του Μίλωνα Γιαννιτσών με 3-2 σετ. Μπορεί να χάσαμε τον 1 βαθμό, αλλά πάλι η νίκη μετράει θετικά και στη συγκομιδή και στην ψυχολογία συνολικά της ομάδας. Άλλωστε κανένας δεν ξεχνά ότι η φετινή χρονιά είναι μεταβατική, αφού οι περισσότερες μεγάλες και έμπειρες αθλήτριες της ομάδας αποχώρησαν και το υλικό ανανεώθηκε σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% οπότε έχουμε και θα έχουμε μια πολύ νεαρή ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 17 έτη που της δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα να δείξει την αξία της. Και από το πρώτο κιόλας παιχνίδι του πρωταθλήματος τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά.

Σε αυτό τον μίνι απολογισμό καλό είναι να θυμόμαστε ότι από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απουσίαζαν οι βασικές Σαχπαζίδου και Ερκέκογλου που είχαν υποχρεώσεις με το ΤΕΙ και επίσης στο πρώτο σετ που το κερδίσαμε τραυματίστηκε στο δάχτυλο και αποχώρησε από τον αγώνα η Φακίτσα ενώ στο δεύτερο σετ που μας ισοφάρισαν έπαθε διάστρεμμα η Τσουτζίδου και επίσης αποχώρησε και έκτοτε ήταν στον πάγκο. Κι όμως οι υπόλοιπες αθλήτριες αγωνίστηκαν και για τις συμπαίκτριες τους που είχαν τραυματιστεί και έβγαλαν το αγώνα εις πέρας. Υπό κανονικές συνθήκες με όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του Τιτέλη το παιχνίδι θα είχε πολύ διαφορετική τροπή, κι ας είναι ενισχυμένος σε σχέση με πέρσι ο Μίλωνας.

*Ελάχιστες φορές έκανε λάθος στις υποδείξεις της η Α΄ διαιτητής κ. Δανιηλίδου που ήταν πολύ προσεχτική σε όλες τις φάσεις. Βοηθήθηκε στο έργο της από την –κατά συνθήκη-Β΄ διαιτητή κ. Καραπάνου σε όλη τη διάρκεια του ενδιαφέροντα αγώνα της πρεμιέρας. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και έφορος στον πάγκο της ομάδας μας, η Γενική Γραμματέας Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο σύμβουλος της διοίκησης Ε.Αλεξόπουλος.

*Τα σετ: 25-19, 22-25, 25-21, 20-25, 15-9

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Φακίτσα, Τσουτζίδου, Παφίλη, Δύντσικου, Πάπιστα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Μαυροματίδου, Τσανακτσή, Παπαζήση, Κανίνα, Τότσκα, Καλημέρη