Αρχική

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ 3-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

 

Η νίκη της ομάδας μας 3-1 επί της Καστοριάς την Κυριακή 9 Απριλίου 2017  δικαιώνει σε ακόμα ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος την προσπάθεια του Γ.Σ.Κοζάνης, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που αγωνίσθηκε με σοβαρότητα και αθλητική νοοτροπία, αλλά, ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, αφού εκκρεμούν παιχνίδια άλλων ομάδων, ώστε να υπάρχει αναφορά για οτιδήποτε, ως προς την τελική προοπτική της ομάδας μας και την βαθμολογία της Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΜ.

Αξίζουμε τη χαρά από αυτή τη νίκη, όπως και από κάθε νίκη, δικαιούμαστε να καμαρώνουμε κυρίως για την εμφάνιση των νεαρών αθλητριών που προέρχονται από τα σπλάχνα του Γυμναστικού, αλλά, απαιτείται να μείνουμε προσγειωμένοι, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με επιμέλεια και να είμαστε προσηλωμένοι στην προσπάθεια για τα επόμενα δύο παιχνίδια μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε ότι από τον αγώνα με την Καστοριά απουσίαζαν οι βασικές: Μιμίκου, Παυλίδου, Καραποναρλίδου, Σαχπαζίδου και ουσιαστικά όλο το παιχνίδι το διαχειρίστηκαν σωστά ο κόουτς από τον πάγκο και οι έμπειρες Αλ. Γκουντιού και Ολ. Γκουντιού που αγωνίστηκαν μαζί με τις νεαρές Καρυπίδου, Τσιαούση, Πεχλιβανίδου και μαζί με τις μικρότερες Τσανακτσή, Φακίτσα, Παφίλη  Δύντσικου, που πράγματι μπήκαν στη φιλοσοφία του αγώνα και ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του. Αξίζουν πάντως ένα μεγάλο μπράβο  όλες οι αθλήτριες μας που χρησιμοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αξίζει μπράβο και στον Δημήτρη Τιτέλη που υποστηρίζει τον αγώνα όλων των αθλητριών όποιες κι αν παίζουν, με όποια σύνθεση κι αν κατεβαίνει η ομάδα.

Η συλλογικότητα, η έμφαση στην ομαδικότητα και η αφοσίωση στην ομάδα, αποδεικνύεται ότι δίνουν στο τέλος τους καρπούς τους, αρκεί κι εμείς από το πόστο του ο καθένας να μείνουμε προσεκτικοί και σε εγρήγορση. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό του Γ.Σ.Κοζάνης και επισημαίνουμε ότι όλοι  όσοι έρχονται στο ΔΑΚ «Ι.Σκαρκαλάς»  τιμούν  με την παρουσία τους την ομάδα μας και της δίνουν την πρόσθετη ώθηση για να συνεχίζει τον αγώνα της.

*Αριστη η διαιτησία των του κ. Νάνου που έκανε υψηλού επιπέδου διαχείριση του παιχνιδιού. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη που συνεργάστηκε άψογα με τον διαιτητή.

*Εκ μέρους της Διοίκησης τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, η Γενική Γραμματέας κ. Ολγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας κ. Π. Μουτσιούνας, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Κ.Λατσκούλης και ο σύμβουλος του Δ.Σ. κ. Ε.Αλεξόπουλος.

*Επίσης στην κερκίδα του ΔΑΚ βρέθηκαν και οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης που παίζουν με υποσχετική σε διάφορες ομάδες λόγω σπουδών και βρέθηκαν για τις γιορτές του Πάσχα στην πόλη: Μαριάνθη Βασιλοπούλου, Γιώτα Ντέρου, Ελισάβετ Παφίλη, καθώς επίσης και οι φοιτήτριες Βασιλική Γκιάτα και Ευγενία Μήτσκα.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Πάρης Μουτσιούνας.

*Τα σετ: 25-17, 22-25, 25-22, 25-21

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ( κόουτς Δ.Τιτέλης): Γκουντιού Αλ., Καρυπίδου, Γκουντιού Ολ, Πεχλιβανίδου, Τσιαούση, Τότσκα, Δυντσικου, Φακίτσα, Τσανακτσή, Παφίλη, Τσουτζίδου