Αρχική

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ 3-0 ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

 

Η ομάδα Γυναικών του  Γ.Σ.Κοζάνης  κέρδισε την Κυριακή το μεσημέρι τη Νίκη Αιγινίου  με 3-0 σετ, σε αγώνα για το  Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΜ και συνέχισε με ακόμα μια νίκη την πορεία της στη διοργάνωση

Το παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, με άριστες σχέσεις και αμοιβαία εκτίμηση και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις 13.00 το μεσημέρι στο ΔΑΚ I.Σκαρκαλάς διαπίστωσαν ότι πέρα από το αποτέλεσμα παίχθηκε  κατά διαστήματα κυρίως από την πλευρά της δικής μας ομάδας,  βόλεϊ  υψηλού επιπέδου και γι αυτό το κοινό που παρακολούθησε χειροκρότησε τα κορίτσια του Γ.Σ.Κοζάνης τις ενθάρρυνε στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τη νίκη.

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Δημήτρη Τιτέλη και τις αθλήτριες του, για το ωραίο παιχνίδι, την αξιοπρέπεια στη διαχείριση του αποτελέσματος, στη συμβολή τους στη δημιουργία της  αίσθησης ότι το βόλεϊ Γυναικών του Ν.Κοζάνης που το εκφράζει ο Γ.Σ.Κοζάνης αξίζει την αγάπη και τη στήριξη όλων. Έχουμε να πούμε μπράβο και στην ομάδα της Νίκης Αιγινίου για το αξιοπρεπές παιχνίδι τους.

Το αποτέλεσμα μας χαροποιεί, αλλά, ακόμα, δεν πετύχαμε τίποτα, υπάρχει συνέχεια που απαιτεί προσοχή και ακόμα περισσότερη σοβαρότητα, όπως και αυτοσυγκέντρωση. Συνεχίζουμε την πορεία μας, χωρίς πολλά  λόγια, αλλά με ευχαρίστηση για την πρόοδο, ικανοποίηση για τις επιτυχίες αλλά και με τον σεβασμό στο νόημα της αθλητικής προσπάθειας.

Η ομάδα μας από το αποτέλεσμα φαίνεται ότι είχε εύκολο έργο, ωστόσο ήταν θεωρητικά εύκολο το παιχνίδι, αφού η σοβαρότητα της δικής μας ομάδας τελικά το έκανε εύκολο. Η ομάδα μας ήταν πολύ δυνατή στην υποδοχή και αυτό ήταν πολύ σημαντικό στην τελική επικράτηση στα σετ.

Στη Νίκη Αιγινίου ευχόμαστε καλή συνέχεια.

*Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Νάνου, με την κ. Καρανίκα στη Γραμματεία.

*Εκ μέρους της Διοίκησης στον αγώνα ήταν παρόντες ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης και ο Ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Δ.Παφύλης.

*Απουσίαζαν από το παιχνίδι της Κυριακής η Σαχπαζίδου με πρόβλημα τραυματισμού και η Εμμανουηλίδου για προσωπικούς λόγους.

*Τον αγώνα της ομάδας μας με τη Νίκη Αιγινίου παρακολούθησαν από την κερκίδα και οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης που αγωνίζονται με υποσχετική σε ομάδες της χώρας και συγκεκριμένα: η Μ.Δραγουμάνου που παίζει στους Μακεδόνες Αξιού, η Μ.Κόλλια που παίζει στη Λαμία και η Μ.Μπέμπη που παίζει στο Μ.Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιάννης Βόντσας.

*Τα σετ: 25-16, 25-17, 25-17

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ(κόουτς Δ.Τιτέλης): Παυλίδου, Αλ.Γκουντιού, Καρυπίδου, Μιμίκου, Γκουντιού Ο.Δύντσικου, Φακίτσα, Πεχλιβανίδου, Τσανακτσή, Καραποναρλίδου, Τσιαούση,  Βόντσα