Αρχική

Γιώργος Τζημολάκας: Εις το επανιδείν ομάδα !!! Σας ευχαριστώ - Καλή επιτυχία Βασίλη Παπαζήση

 

Περάσανε πέντε χρόνια στο τιμόνι της ομάδας (αγωνιστικά 4 λόγω κορονοϊού) πολλές χαρές, λίγες λύπες αλλά παρά πολύ άγχος. 
Ναι η ομάδα μεγάλωσε, μεγάλωσε αρκετά, κατάφερε να ανεβεί δυο κατηγορίες μέσα  σε τρία χρόνια,.
 ΝΑΙ στο νόμο Κοζάνης πριν λίγα χρόνια υπήρχε Γ’ κατηγορία με 10 ομάδες, υπήρχε Β´ με δυο ομίλους των 14 ομάδων και υπήρχε και η Α των 16, τώρα....;; (Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για την μείωση των ομάδων).
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας που περάσανε αυτά τα χρόνια,ένα ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές που περάσανε από την ομάδα αυτά τα χρόνια, συγνώμη αν αδίκησα κάποιους, αλλά θέλω να σταθώ σε κάποιους ανθρώπους που ήμασταν μαζί από την πρώτη μέρα μέχρι  σήμερα.

Διοικητικά  τον Ζήνων Παπαδόπουλο, πάντα κοντά και με μεγάλη αγάπη για την ομάδα,  τον Λάζαρο Τρομπούκη ήρεμη δύναμη, μεγάλο το κενό, πολύ μεγάλο το τελευταίο διάστημα που δεν μπορούσε να είναι όσο ήθελε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και φυσικά τον πρόεδρο Σκουτέλα Δημήτρη, για τον πρόεδρο δεν θα αναφέρω κάτι, ξέρει ο ίδιος τι αισθάνομαι και τι είναι για μένα. Αγωνιστικά σε κάποια παιδιά που ήταν και είναι η ίδια η ομάδα,  αναφέρομαι φυσικά στους αρχηγούς της ομάδας, και αρχηγό δεν σε κάνει το περιβραχιόνιο αλλά η συμπεριφορά, οι πράξεις σου και η αγάπη που έχεις για την ομάδα.


Γιώργος Παλημάρκος, Χάρης Γιαννόπουλος, Μιχάλης Παπακώστας, ήταν πάντα εκεί, και πάντα έτοιμοι να βγούνε μπροστά.

 Θέλω να αναφερθώ επίσης  σε ένα παιδί που ήταν με πολλούς τρόπους κοντά στην ομάδα και η βοήθεια του μεγάλη, στον Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και σε έναν ποδοσφαιριστή που οτιδήποτε του ζήτησα δήλωνε παρόν τον φίλο μου Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο, τους ευχαριστώ. 
Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που βοήθησε με πράξεις, στον γιατρό κύριο Στέλιο Μιχούλα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο της Καισαρειάς που με αγκάλιασε και με αγάπησε από την πρώτη στιγμή στην ομάδα. 
Τελειώνοντας θέλω να θυμίσω στον φίλαθλο κόσμο ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο ένα παιχνίδι, και μόνο σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται, και  το ζητούμενο είναι να κανείς μόνο φίλους, γιατί στο τέλος το μόνο που μένει είναι ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια ... είς το επανιδείν ομάδα... 

Σας ευχαριστώ 
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη Βασίλη Παπαζήση
Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο