Αρχική

Γ΄ Εθνική : Για νίκες γοήτρου οι ομάδες της Δυτ. Μακεδονίας.Καίγεται για νίκη η Σιάτιστα -Δεν κατεβαίνει ο Ηρακλής στο Αγρίνιο

Χωρίς να αγωνιστεί, το Αγρίνιο παίρνει τους δύο βαθμούς απέναντι στον Ηρακλή Κοζάνης, ύστερα από την αδυναμία συμμετοχής που δήλωσε ο δεύτερος.
Η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου Ηρακλής ΑΣ Κοζάνης στον αγώνα ΑΟ Αγρινίου – Ηρακλής ΑΣ Κοζ. της 10/05/2015 για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος Όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΟ Αγρινίου με σκορ 20 – 0».


Η απόφαση του Ηρακλή Κοζάνης να μην αγωνιστεί στο Αγρίνιο μπορεί να δίνει ξεκούραστα τους βαθμούς της νίκης στους αγρινιώτες, παράλληλα όμως έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γηπεδούχους.
Ο λόγος είναι ξεκάθαρος.
 Η ομάδα του Αγρινίου παραμένει στο… κυνήγι της 3ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται η Καστοριά.
Την Κυριακή η Καστοριά αντιμετωπίζει τον 2ο Αίολο Αστακού και σε περίπτωση ήττας της, ο συντελεστής πόντων θα καθόριζε ποιά εκ των Καστοριά ή Αγρίνιο θα καταλάμβανε την 3η θέση, καθώς στις μεταξύ τους αναμετρήσεις οι δύο «διεκδικητές» έχουν από μία νίκη με τη διαφορά στο +5.
Οι ομάδες που θα υποβιβαστούν στα τοπικά από τον 1ο όμιλο Βορρά θα είναι 3 από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής και έτσι η Σιάτιστα θα πρέπει να κερδίσει την Νίκη Βόλου για να παραμείνει στην κατηγορία.
Aδιάφορα βαθμολογικά  τα παιχνίδια μεταξύ των Διόσκουρων που υποδέχονται τον Πανεδεσσαικό ,του Πρωτέα Γρεβενών που αγωνίζεται στην Μελίκη Οι ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας θα επιδιώξουν την νίκη γοήτρου  για να κλείσουν την χρονιά θετικά.
τελευταία αγωνιστική (26η, 10/5) 
Μελίκη – Πρωτέας Γρεβενών
Αγρίνιο – Ηρακλής Κοζάνης
Βόνιτσα – Καρδίτσα
Μεταμόρφωση Βόλου – ΑΕΛ
Σιάτιστα – Νίκη Βόλου
Καστοριά – Αίολος Αστακού
Διόσκουροι Κοζάνης – Έδεσσα
Η Βαθμολογία
1. Λάρισα 49
2. Αίολος Αστακού 47
3. Καστοριά 44
4. Αγρίνιο 43
5. Μελίκη 39
6. Διόσκουροι Κοζάνης 37
7. Μεταμόρφωση Βόλου 37
8. Πρωτέας Γρεβενών 36
9. Ηρακλής Κοζάνης 36
10. Καρδίτσα 36
11. Νίκη Βόλου 33
12. Σιάτιστα 33
13. Βόνιτσα 29

14. Πανεδεσσαϊκός 24