Αρχική

Β' ΕΠΣΚ: Νίκη ανάσα για το Βέρμιο Καρυοχωρίου (βίντεο)

Βέρμιο Καρυοχωρίου - Ηρακλής Κρυόβρυσης 1-0
Βαθμολογική ανάσα πήρε το Βέρμιο Καρυοχωρίου, μετά και την νίκη που σημείωσε το Σάββατο με 1-0, επί του Ηρακλή Κρυόβρυσης .
Ο αγώνας είχε δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες μπήκαν ορεξάτες δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες , ενώ η ομάδα της Κρυόβρυσης έπαιζε από το 40' με δέκα παίκτες μιας και αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της με απευθείας κόκκινη.

Το  δεύτερο ήταν σκέτη αγγαρεία για όλους. Το Βέρμιο από τη μια δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπέροχη, και δημιούργησε όλο και όλο μια ευκαιρία και αυτή ήταν προς το τέλος του αγώνα , κι από την άλλη ο Ηρακλής Κρυόβρυσης δε δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου μέχρι το τέλος ,με αποτέλεσμα να τελειώσει ο αγώνας με 1-0 

Πρώτη καλή ευκαιρία στο 10΄για το Βέρμιο όταν σε κόρνερ του Χριστοφορίδη ο Πανάκης πήρε την κεφάλια, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, έδιωξαν οι αμυντικοί , η μπάλα έφτασε στον Χαραλαμπίδη Αμβ, που έβγαλε την σέντρα , κατέβασε με το στήθος ο Κοτταρίδης, και με σουτ έκανε το 1-0.
Στο 15' ο Χριστοφορίδης έδωσε στον Κοτταρίδη αυτός τροφοδότησε των Αμπατζίδη, που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η ομάδα της Κρυόβρυσης απάντησε στο 22' όταν ο Πατζούρης βρέθηκε μέσα στην περιοχή , έκανε το πρώτο σουτ η μπάλα χτύπησε σε έναν αμυντικό, ξαναπήρε το ριμπάουντ έκανε νέο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από δοκάρια.
Στο 40'  βγήκε μπροστινή μπαλιά προς τον Πουλτίδη, αυτός έφυγε πίσω από την πλάτη των αμυντικών , ο τερματοφύλακας της Κρυόβρυσης έκανε έξοδο, αλλά στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα βρήκε το πόδι του παίκτη του Βερμίου και σαν τελευταίος παίκτης που ήταν είδε την απευθείας κόκκινη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η μοναδική καλή στιγμή ήταν στο 85'  όταν  σε φάουλ που εκτέλεσε ο Χαραλαμπίδης Αμβρ. , έκανε την ΄φαλτσαριστή κεφαλιά ο Κοτταρίδης , αλλά στην πορεία πετάχτηκε ο τερματοφύλακας της Κρυόβρυσης και έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.
Διαιτητής: κ .Παπαδόπουλος Χρ. (Ηλιάδης, Αρτζουμάνης)
Βέρμιο Καρυοχωρίου : Κιοσκερίδης, Γεωργιάδης, Χαραλαμπίδης Σ., Πιρίτσαους, Πανάκης, Χαραλαμπίδης Αμβρ., Πουλτίδης, Γκιούρος, Κοτταρίδης, Χριστοφορίδης( 80ο Πουλασικίδης), Αμπατζίδης ( 57ο Ρωσσίδης).
Ηρακλής Κρυόβρυσης: Τασίου, Θεοδωρίδης, Λαζαρίδης, Ματσιγγάρης, Βλάχος Ν., Βλαχος Σ., Πατζούρης, Βασιλειάδης( 75ο Τσακυρίδης), Αγιάντζης, Αιχμαλωτίδης( 85ο Σοιλεμές), Τσενόλι( 40ο Σαραντινέλης).

Βασίλης Πουλασικίδης