Αρχική

Β' ΕΠΣΚ: Νίκησε και γλύτωσε τους μπελάδες η Χαραυγή … (βίντεο)

Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής – ΑΣ Βέρμιο Καρυοχωρίου  1-0 Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Βερμίου μέσα στην έδρα της Χαραυγής , από την ομάδα του Μ Αλέξανδρου Χαραυγής με 1-0.
Ήταν ένα παιχνίδι με πολλά λάθη και από τις δυο ομάδες, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του Χαραλαμπίδη Αμβρόσιου, που διακομίστηκε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο για ακτίνες.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας και  μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας του Βερμίου ο ποδοσφαιριστής υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα, και θα απουσιάσει για μια εβδομάδα.
Πολλές κίτρινες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και μια κόκκινη για το Βέρμιο στο τέλος του παιχνιδιού, την ώρα που αναχωρούσαν οι ομάδες για τα αποδυτήρια.
Φάσεις και γκολ
7΄ πρώτη καλή ευκαιρία για την Χαραυγή, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Τακίδη Αθαν, έδιωξαν οι αμυντικοί του Βερμίου, η μπάλα βγήκε έξω από την περιοχή , εκεί βρέθηκε ο Ραφαηλίδης που έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
25΄εχουμε την απάντηση του Βερμίου όταν σε μπαλιά που έγινε στον Πουλτίδη, έφυγε από πίσω από τους αμυντικούς, απέφυγε τον τερματοφύλακα , έκανε το σουτ σε κενή εστία αλλά κατέληξε άουτ.
38΄ φάουλ για την Χαραυγή, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Τακίδης Αθαν, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
51’ εκτέλεση φάουλ του Γκιούρου, μέσα στην περιοχή, πιάνει την κεφάλια μόνος του ο Πιρίτσαους αλλά καταλήγει άουτ.
59΄ μπροστινή μπαλιά, στον Μυροφορίδη αυτός έφυγε από τους αμυντικούς , μπήκε προς τα μέσα στην περιοχή, και παρά την πίεση του Ρωσσίδη έκανε το σουτ για να γίνει το 1-0.
88΄ ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε σέντρα που έβγαλε ο Γκιούρος, πετάχτηκε μόνος του ο Παπουλίδης αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ, για να ισοφαρίσει.
Πολλά παράπονα είχαν οι άνθρωποι του Βερμίου όσον αφορά την διαιτησία . Οι  εύκολες κάρτες και οι ποινές εξαντλούν οικονομικά τις ομάδες. Καλό θα ήταν να μην εξαντλούν την αυστηρότητα επάνω στις ομάδες. Λίγη επιείκα όταν δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό δε βλάπτει τόνισαν στην ανακοίνωσή τους.
Μ Αλεξ. Χαραυγής:(Στρατός Ζαφειρίου): Τακίδης Αθαν, Μπουρμπούλας ( 85’ Παπαδοπουλος), Αδαμίδης Πασχ, Σαββίδης, Ραφαηλίδης, Χότσα, Τακίδης Α, Αδαμίδης Α, Ποτουγλίδης( 61΄ Χαλκίας), Κηπουρίδης, Μυροφορίδης.
Βέρμιο Καρυοχωρίου:( Νίκος Γεωργιάδης): Αβραμίδης, Γεωργιάδης, Χαραλαμπίδης Δ, Πιρίτσαους, Ρωσσίδης, Γκιούρος, Αμπατζίδης( 75’Παπουλίδης), Χατζηλιάδης( 60’ Πανάκης), Κοτταρίδης, Χαραλαμπίδης Αμβρ( 65’ λ τρ Αλιατίδης) , Πουλτίδης.