Αρχική

Β' ΕΠΣΚ: Διπλό με ανατροπή το Καρυοχώρι (βίντεο)

 Ατρόμητος Πτολεμαΐδας - Βέρμιο Καρυοχωρίου 2-3 
 Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα του Βερμίου το Σάββατο μέσα στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας με σκορ 2-3.
Η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη παρουσίασε άλλο πρόσωπο στον αγώνα σε σχέση με τον προηγούμενο παιχνίδι με την Κρυόβρυση , μιας και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο ,

δημιούργησε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, με μοιραίο παίκτη τον Πουλτίδη που έχασε κλασικές ευκαιρίες. Μορφή του αγώνα για άλλη μια φορά ήταν ο  Κοτταρίδης , ο 14χρονος παίκτης , που σημείωσε δυο γκολ και έφτασε τα 12 σύνολο .

Η ομάδα του Ατρομήτου παρουσιάζει  μια νεανική και δυνατή ομάδα , που μπορεί να κάνει την ζημία σε κάθε αντίπαλο.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα που δημιούργησε της ευκαιρίες ήταν το Βέρμιο , αλλά το γκολ το πέτυχε ο Ατρόμητος σε μια και μοναδική ευκαιρία που έκανε .
Έτσι το ημίχρονο έκλεισε με προηγούμενο τον Ατρόμητο με 1-0.
Στο δεύτερο  μέρος η ομάδα του Βερμίου μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το παιχνίδι και από το 50΄εως 53΄ κατάφερε το 1-0 να το κάνει 1-2.
Στο 70΄οι φιλοξενούμενοι  τριπλασίασαν  τα τέρματα τους  και κάπου εκεί φάνηκε  να κλειδώνει   το παιχνίδι . Ο Ατρόμητος στο 82΄ μείωσε το σκορ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω.
                                          
Φάσεις και γκολ.
12΄ Πρώτη καλή φάση ανήκει στο Βέρμιο όταν ο Πουλτίδης πηρέ την μπάλα έξω από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ
18΄ Άλλη μια ευκαιρία για το Βέρμιο με τον Ρωσσίδη όταν πέρασε δυο παίκτες έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ
21΄ Το Βέρμιο πάλι τον Πουλτίδη σε νέα ευκαιρία για γκολ όταν σε διώξιμο των αμυντικών του Ατρομήτου η μπάλα έφτασε στον Πανάκη στο χώρου του κέντρου, αυτός είδε μόνο του τον Πουλτίδη έβγαλε την σέντρα αλλά στο τετ τα τετ που είχε έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ.
23΄ Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν έφυγε μόνος του ο Χαρίσης σε τετ τα τετ και πριν κάνει το σουτ τον πρόλαβε ο Πιρίτσαους και έδιωξε σε κόρνερ.
25΄ γκολ για τον Ατρόμητο… όταν πάσα που πήρε ο Κωστάκογλου από τον Χαρίση, αυτός έπιασε ένα φαλτσαριστό όμορφο σουτ, πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα και κατέληξε στο βάθος της εστίας κάνοντας το 1-0.
50΄ το 1-1για το Βέρμιο  όταν ο Πανάκης έβγαλε την σέντρα από το κέντρο στον Κοτταρίδη, αυτός έφυγε πίσω από την πλάτη των αμυντικών του Ατρομήτου, μπήκε μέσα στην περιοχή και με όμορφο πλάσε ισοφάρισε .
52΄ ευκαιρία με τον Κοτταρίδη όταν από πάσα του Χριστοφορίδη μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
53΄ ολική ανατροπή για το Βέρμιο όταν σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Χριστοφορίδης η μπάλα πήγε μέσα στην περιοχή, πήδηξε πιο ψηλά από όλους ο Πιρίτσαους και με κεφάλια έκανε το 1-2.
70΄ ο Πουλτίδης την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Κοτταρίδη που μπήκε μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου κάνοντας το 1-3
82΄ ο Ατρόμητος φτάνει στο γκολ ,όταν σε σέντρα που έβγαλε από πλάγια ο Παππάς, στην προσπάθεια του να διώξει ο Πιρίτσαους η μπάλα έφτασε στον Χαραλαμπίδη του Ατρομήτου που με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 2-3.
                               
Διαιτητής: κ. Σωτηριάδης,(κ.κ Ιωαννίδης Ν/Τιμ., Παπαδόπουλος Μ.)
Ατρόμητος Πτολεμαΐδας: ( Τέλης Τούνας) : Κωφίδης, Αμπατζίδης, Κωστάκογλου(77΄Τριανταφιλλίδης), Μπαλτζής, Καρανίσας, Χαραλαμπίδης, Παναγιώτου, Χαρίσης( 71΄Στεργιάννης), SINANI( 66΄Παππάς), Βλαδίκας Ε, Βλαδίκας Δ.
Στην αποστολή ήταν ακόμα: Ψαρράς, Τζουβάρας, Μήγκος, LLESHAJ.
Βέρμιο Καρυοχωρίου: (Νίκος Γεωργιάδης): Kιοσκερίδης, Πουλασικίδης(62΄Γεωργιάδης), Χαραλαμπίδης Σ, Πιρίτσαους, Ρωσσίδης, Χαραλαμπίδης Αμβ, Πουλτίδης, Γκιούρος( 73΄Καθαρόπουλος), Κοττάριδης(92΄Αμπατζίδης), Χριστοφορίδης, Πανάκης.
Στην αποστολή ήταν ακόμα: Γκαλαφάγκας, Χατζηλιάδης, Παπουλίδης, Χαραλαμπίδης Δ.