Αρχική

Β' ΕΠΣΚ: Βέρμιο Καρυοχωρίου - ΑΜΣ Γαλατινής 1-3 (βίντεο)

 Βέρμιο Καρυοχωρίου - ΑΜΣ Γαλατινής 1-3

 Ήταν ένα παιχνίδι πολύ καλό ποιοτικά , με τις δυο ομάδες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, να σημειώνουν 4 γκολ, να έχουν 3 δοκάρια ( 2 για το Βέρμιο και ένα για την Γαλατινή) και πολλές χαμένες ευκαιρίες. 10΄ φάουλ έξω από την περιοχή για την ομάδα της Γαλατινής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπανώτας που με απευθείας σουτ πέρασε την μπάλα μέσα από το τοίχος και την έστειλε στα δίχτυα  για το 0-123΄ δοκάρι για το Βέρμιο όταν σε εκτέλεση φάουλ του Χριστοφορίδη ο Χαραλαμπίδης Αμβ, έκανε την κεφάλια πάσα στον Πανάκη ,αυτός έπιασε ένα ωραίο ψαλιδάκι, αλλά η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι .29΄ δοκάρι για την Γαλατινή όταν σε φάουλ που εκτέλεσαν, πήρε την κεφάλια ο Καραμιχάλης, η μπάλα βρηκε στο οριζόντιο δοκάρι, και στην επαναφορά με νέα κεφαλιά ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα άουτ. 35΄ διαγώνιο σουτ  του Ηλία, η μπάλα πέρασε άουτ.37’ επικίνδυνο φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της Γαλατινής. Το εκτέλεσε ο Ρωσσίδης, η μπάλα χτύπησε στο τοίχος στην επαναφορά ξανά έκανε το σουτ ο ίδιος παίκτης αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.40΄ το 0-2 για την Γαλατινή ένα δύο Παπανώτα, Ηλία που με σουτ έκανε το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βερμίου μπήκε δυνατά και στο 47΄ έχασε την μεγάλη ευκαιρία με τον Αμπατζίδη όταν πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, αλλά πάνω στην γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί.59΄ η Γαλατινή έκανε το 0-3, όταν ο Παπανώτας μπήκε στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ηλία ,που  πλάσαρε σε άδειο τέρμα και έκανε το 0-3.60΄ ευκαιρία για το Βέρμιο σε ένα ωραίο σουτ του Χαραλαμπίδη Δ, αλλά εξίσου ήταν και η απόκρουση του τερματοφύλακα.63΄ μείωση του σκορ από το Βέρμιο όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Γκιούρου, πήδηξε ψηλά ο Πανάκης, πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στον αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-3.65’ σουτ βολίδα του Ηλία έξω από την περιοχή αποκρούει  εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Βερμίου.66΄ ευκαιρία για το Βέρμιο να μειώσει και άλλο το σκορ και να μπει στο παιχνίδι, όταν σε σουτ του Γκιούρου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Γαλατινής. 

79΄ εκτέλεση φάουλ του Χαραλαμπίδη Δ, έπιασε την κεφαλιά ο Πιρίτσαους αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Άριστη η διαιτησία του κ. Καρατέρπου, όπως επίσης άριστοι  και οι επόπτες κ Μπισούκης, Ιωαννίδης Ν/Τιμ.
Συνθέσεις:
Βέρμιο Καρυοχωρίου: ( Νίκος Γεωργιάδης): Αβραμίδης, Γεωργιάδης, Ταιγανίδης, Πιρίτσαους, Ρωσσίδης, Χαραλαμπίδης Αμβ, Πουλτίδης( 35’λ.τρ. Αμπατζίδης), Χριστοφορίδης( 60’λ.τρ. Χαραλαμπίδης Δ.), Κοτταρίδης, Γκιούρος( 72’ Χατζηλιάδης), Πανάκης.
Στην αποστολή ήταν ακόμα οι: Γκαλαφάγκας, Πουλασίκιδης, Παπουλίδης, Αντωνιάδης.
Α.Μ.Σ Γαλατινή: (Βασίλης Καραμιχάλης): Τσότσος, Παπαιωάννου, Ρούσης, Πλάνος, Αλεξίου, Παπανώτας, Κοτρώτσιος( 80’ Καρακώστας), Τσιολάκης, Καραμίχαλης( 72’ Τσάμος), Βουρονίκος(86’ Μέτσιος), Ηλίας.
Στην αποστολή ήταν ακόμα: Γκαργκάλας, Μακρής.
Γαλατινή…. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία
Ευχαριστούμε την ομάδα του Βερμίου για την άψογη φιλοξενία στον μεταξύ μας αγώνα πρωταθλήματος που διεξήχθη το Σάββατο 23-3-2014 και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στο μέλλον…!!!
Οι άνθρωποι του Καρυοχωρίου απέδειξαν πως έχουν τον τρόπο να κάνουν το φιλοξενούμενο να νιώθει ευπρόσδεκτος.

Ευχόμαστε δε, καλή επιτυχία στην ομάδα του Καρυοχωρίου και να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.