Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ A.O.Τρανοβάλτου – Απόλλων Αυλών 7-1

 Ένα παιχνίδι  επιθετικός μονόλογος για το Τρανόβαλτο όπου πέτυχε 7 γκόλ και είχε ευκαιρίες ακόμα και για διπλάσιο σκορ απέναντι στην αποδυναμομένη και ουραγό ομάδα του Απόλλων, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο πιο εύκολο τρίποντο  για φέτος συνεχίζοντας την ανοδική πορεία  του β΄ γύρου.


Το φιλμ του αγώνα
Παίζοντας σχεδόν όλο το α’ μέρος στο μισό γήπεδο τις Αυλές ο Α.Ο.Τ.  θα  προηγηθεί με τον  Μάκη Δανάτασα στο 13΄ με πλασε,στο 35΄ ξανά ο ίδιος με  σουτ το 2-0 .Το 3-0 από τον Καραμήτρο με προβολή στο 40΄. Το σκορ για το πρώτο μέρος θα κλείσει και πάλι ο Μάκης Δανάτασας  με όμορφη λόμπα στο 45’ για το 4-0. 
Μεγάλες ευκαιρίες  με τους Πελέκα στο 15’,23’ , Μάκη Δανάτασα στο 18’, 33’ ,Νακόπουλο στο 27΄ και δοκάρι με τον Μέμα στο 16’. Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διακόπηκε στο 6΄ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα των Αυλών  .
Στο β’ μέρος ίδιο το σκηνικό ,πολλές οι χαμένες ευκαιρίες  μεχρι το 55΄ οπου πάλι ο Μάκης Δανάτσας με το 4ο πρωσοπικο του τέρμα θα κάνει το 5-0 με κοντινή προβολή . Για τους φιλοξενούμενους στο 60’ θα μπει το γκολ της τιμής  μετά από κόρνερ και προβολή.                                 Από εκεί και πέρα το Τρανόβαλτο θα πιέσει  με  το 6ο γκολ  να έρχεται από το όμορφο πλασέ του Στάθη Πατσικόπουλου στο 67΄6-1.Το σκορ έκλεισε με ατομική ενέργεια του Τάσου Λάμπρου.
ΑΟ Τρανοβάλτου: Ιωαννίδης  Αθ., Άρντι  Μέμα., Βητόπουλος Αντ. (56’ Ντούσιας Αθ..),Τσαφαράκης Γ.,Κοζικόπουλος  Αθ., Καραμήτρος  Ι., Δανάτσας  Θ.,(63΄ Πατσικόπουλος Ε.) Πελέκας  Κ.,Λάμπρου Αν.,Λάμπρου  Χρ.
Β.Γ.