Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ – Φιλική συντριβή, αλλά άριστη φιλοξενία για την Δόξα Ροδιανής - Μεταγραφικό μπαμ με Σαμαρά.

Φιλικό και πρώτο παιχνίδι για τη νέα χρονιά, έδωσε την Κυριακή 5/1/13 στο γήπεδο Μεσοποταμίας Καστοριάς,  η Δόξα Ροδιανής με αντίπαλο τις Ελπίδες Μεσοποταμίας, ομάδα που αγωνίζεται στην Β' ερασιτεχνική Καστοριάς, όπου και πρωταγωνιστεί.


 Η Δόξα Ροδιανής κατέβηκε με πάρα πολλές ελλείψεις στον αγώνα, αφού λείπανε για διάφορους λόγους, βασικά στελέχη της ομάδας, όπως οι:  Αρίδας, Χρυσοστομίδης, Παναγιωτελίδης, Νάννος, Καψούρης, Μωυσίδης, αλλά  παρόλα αυτά η Δόξα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, και αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους πολλούς φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα.
Η ομάδα της Ροδιανής είχε την κατοχή δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες με σημαντικότερες αυτές του Νίκου Τζέλλου ο οποίος αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να σκοράρει σε δυο τετ α τετ.
Η ομάδα των Ελπίδων Μεσοποταμίας, κατάφερε να πετύχει τέρμα με ένα σουτ έξω από την περιοχή στη δεξιά γωνία του Κωτούλα και να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Ροδιανής, έμεινε από δυνάμεις και σε συνδυασμό με τις πάρα πολλές ελλείψεις, είχε παθητικό ρόλο και μέσα σε 15 λεπτά έγινε το 5-0.
Σε μια αντεπίθεση της Ροδιανής ο Παπαντωνίου θα σουτάρει από τα δεξιά και θα διαμορφώσει το τελικό 5-1.
Δεν θα σταθώ όμως στο αγωνιστικό κομμάτι, απλά γιατί ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας και περισσότερο  γνωριμίας με την ομάδα της Καστοριάς και το μεγάλο σκορ δεν λέει και κάτι το σπουδαίο. Θα  ήθελα να σταθώ όμως στην άριστη  φιλοξενία των ανθρώπων της Μεσοποταμίας οι οποίοι μας υποδέχτηκαν με έναν τρόπο που δεν περίμενε κανένας και μέσα από αυτή τη σελίδα θα ήθελα να εκφράσω  εκ μέρους της διοίκησης της Δόξα Ροδιανής, τα θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία την οποία και θα ανταποδώσουμε πολύ σύντομα!!!!
Δόξα Ροδιανής: (Δύντσικος): Κωτούλας(Σκέτας), Κεντεποζίδης, Δύντσικος, Δαμιανίδης, Νάννος, Χλιαράς, Κερασιώτης, Παλημάρκος, Μάστορας (Παπαντωνίου), Στάθης, Τζέλλος
Ο Γιώργος Σαμαράς στη δόξα Ροδιανής
Η Δόξα Ροδιανής έκανε το μπαμ τελικά στις μεταγραφές του Χειμώνα, αφού απέκτησε το Γιώργο Σαμαρά από τον Έλατο Ελάτης !!!!
Γ. Μάστορας