Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία ο ΠΑΟΚ Κοίλων .. Μπλακ Άουτ το Βέρμιο (φωτο - Βίντεο)

ΠΑΟΚ Κοίλων – Βέρμιο Καρυοχωρίου 5-2 
Την συντριβή γνώρισε το Βέρμιο μέσα στα Κοίλα από την ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων  με 5-2.
Ο αγώνας έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες μιας και είχε τσουχτερό  κρύο με το θερμόμετρο να δείχνει 4 βαθμούς. 


Η ομάδα του Βερμίου  παρουσιάστηκε  αγνώριστη στο παιχνίδι σε σχέση με τον έντος έδρας αγώνα με τα Πετρανά και γνώρισε την βαριά ήττα με 5-2 , μιας και βρέθηκε στα πρώτα 20΄ να χάνει με 3-0,σκορ που ήταν και του ημιχρόνου  
Ο ΠΑΟΚ Κοίλων σε φουλ φόρμα ,είναι μια ομάδα που δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, έχει ένα υλικό που θα το ζήλευε κάθε προπονητής, και από τη φαίνεται  γίνετε πολύ καλή δουλεία.
Να σημειώσουμε εδώ ότι η ομάδα των Κοίλων έχασε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, με τον Ευθυμιάδη που ήταν και χθες ο πρώτος σκόρερ μιας και σημείωσε 4 γκολ. 
Από την άλλη το Βέρμιο έπαθε πλακ άουτ με αποτέλεσμα να χάσει φυσιολογικά με το βαρύ σκορ.
  Από το 75΄ η ομάδα των Κοίλων κατέβασε στροφές,και ο Βέρμιο  βρήκε την ευκαιρία να σημειώσει 2 τέρματα, αλλά να έχει και ένα δοκάρι.
Φάσεις  και γκολ:
8΄ πρώτη καλή ευκαιρία για των ΠΑΟΚ Κοίλων όταν σε σέντρα που έβγαλε ο Παπαδόπουλος, η μπάλα πήγε στην καρδιά της άμυνας του Βερμίου εκεί  βρέθηκε ο Πολυχρονιάδης, έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ο Βαρβαρούσης, στην  συνέχεια πήρε το ριμπάουντ που με νέο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.
12΄ το 1-0 για τον ΠΑΟΚ Κοίλων, με ένα ωραίο σε εκτέλεση γκολ, με τον  Ευαγγελόπουλο που έκανε μια κούρσα  λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας του, πέρασε τον Γκιούρο δυο φόρες που προσπάθησε να τον ανακόψει, μπήκε μέσα στην περιοχή του Βερμίου και με πλασέ έκανε το 1-0.
17΄ ξεκινάει το ρεσιτάλ Ευθυμιάδη, έγινε κάτοχος της μπάλας   στο χώρο του κέντρου, μπήκε στην περιοχή, απέφυγε ωραία τον Πουλασικίδη , και με σουτ σαν σε προπόνηση έκανε το 2-0.
20΄ Ο  Ευαγγελόπουλος,  την κατάλληλη  στιγμή  έβγαλε στον Ευθυμιάδη που με σουτ έγραψε το 3-0 .
29΄ ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε εκτέλεση  φάουλ του Χαρίτων, η μπάλα  έσκασε  κάτω πήρε ύψος, αλλά βρήκε την συμβολή των δοκών.
33΄Ο  Ευθυμιάδης, δυνατό  σουτ, η μπάλα  πέρασε άουτ.
.50΄ ευκαιρία για των ΠΑΟΚ Κοίλων με τον Μαρούκη που έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Βαρβαρούσης.
56΄  λάθος της άμυνας του Βερμίου,  ο Ευθυμιάδης εκμεταλλεύεται την αδράνεια των αμυντικών  και με σουτ έκανε το 4-0.
62΄ ο Ευαγγελόπουλος, θα κλέψει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου  την κατάλληλη στιγμή έσπασε την μπάλα στον Ευθυμιάδη που με πλασέ έκανε το 5-0.
69΄ ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε σέντρα σουτ που έκανε ο  Ρωσσίδης η μπάλα πέρασε από όλους, έφτασε στον Πουλασικίδη, αλλά το σουτ που έκανε μπλόκαρε  ο  Σταυρίδης.
75΄  σέντρα  του Παπαδάκη , ο Χαρίτων έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας αλλά  πήρε το ριμπάουντ και με νέο σουτ μείωσε το σκορ σε 5-1
82΄ μπροστινή μπαλιά  που έγινε, μέσα στην περιοχή των Κοίλων, εκεί βρέθηκε ο Παπαδάκης πήρε την κεφάλια αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
87΄  κόρνερ με τον   Χαρίτων, η μπάλα έφτασε στην μικρή  περιοχή,  οπού ο Καθαρόπουλος έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίκτυα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Διαμαντής με επόπτες τους κ.κ  Κουτζιακουτζίδης, Βασιλειάδης.
Ευχαριστεί για την φιλοξενία το Βέρμιο
Ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ Κοίλων  για την άριστη  φιλοξενία της οποίας έτυχε  στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, την Κυριακή 26/10, εξέδωσε το Βέρμιο Καρυοχωρίου , που υπόσχεται ότι θα ανταποδώσει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
ΠΑΟΚ Κοίλων:( Γκουρτζούλης): Σταυρίδης, Τσαλκιτσής, Βουνουτρυπίδης( 75΄Αντωνιάδης), Γρηγοριάδης, Τιούλης, Παπαδόπουλος(60΄Αροσβίλι), Αθανασιάδης, Πολυχρονιάδης, Ευθυμιάδης, Ευαγγελόπουλος,( 72΄Μανάβης), Μαρούκης.
Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου (Γεωργιάδης): Βαρβαρούσης, Ταιγανίδης( 66΄             Παπαθανασίου), Γεωργιάδης(55΄Ρωσσίδης), Πουλασικίδης, Καθαρόπουλος, Πανάκης, Γκιούρος, Χαραλαμπίδης Αμβ( 25΄ Παπαδάκης), Κοταρρίδης, Χριστοφορίδης, Χαρίτων.
                                                                      Γραφείο τύπου: Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου