Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Κρυόβρυση (φωτο - βίντεο)

ΑΣ Ποντοκώμης – Ηρακλής Κρυόβρυσης 0-2
Την ανοδική πορεία συνεχίζει η ομάδα της Κρυόβρυσης μετά και την έκτος έδρας νίκη που σημείωσε μέσα στην Ποντοκώμη με 2-0.
 Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι μιας και δεν υπήρχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.
 Η Ποντοκώμη έπαιξε με πολλές ελλείψεις, δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μέχρι εκεί.


Η ομάδα της Κρυόβρυσης έπαιξε όσο χρειαζόταν για πάρει τους τρεις βαθμούς.
Φάσεις και γκολ 
Η ομάδα της Κρυόβρυσης ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 4΄ όταν σε σέντρα του Αιχμαλωτίδη μέσα στην περιοχή, εδίωξαν οι αμυντικοί, η μπάλα πήγε στον Παπαδόπουλο Β που έκανε το σουτ και άνοιξε το σκορ.
Η Ποντοκώμη ανέβηκε, δημιούργησε ευκαιρίες και μια από αυτές είναι στο 35΄ όταν ο Γκάλιας βρέθηκε μόνος αφού τρίπλαρε έναν αμυντικό έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.
Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για την Ποντοκώμη στο 42΄ και πάλι με τον Γκάλια, που μετά από σέντρα έπιασε την κεφάλια αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο  65΄ Ευκαιρία για την Κρυόβρυση σε σουτ έξω από την περιοχή, παραλίγο να γίνει το λάθος από τον τερματοφύλακα που απέκρουσε την μπάλα αλλά του έφυγε με αποτέλεσμα να καταλήξει κόρνερ.
Στο 82΄ Έχουμε την ανατροπή του Πεινούδη της Κρυόβρυσης από τον Τσαρσιταλίδη.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και έκανε το 2-0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Καρατέρπος με επόπτες κ.κ Τσιγγένη Μ, Βαρδίαμπαση.
Α.Σ Ποντοκωμης (Παλόγλου): Μούσιος, Μιχαίλιδης, Αντάρας, Ψαρράς( 46΄ Μελίδης Α), Αναστασιάδης, Σαμαράς, Τσαρσιταλίδης, Γκάλιας, Αντωνιάδης(80΄Μελίδης Π), Μυρωνίδης, Βαρταλάμης.
Ηρακλής Κρυόβρυσης ( Θεοδωρίδης): Αντωνιάδης, Καλομενίδης( 65΄Θεοδωρίδης), Βλάχος, Χριστοφορίδης, Παπαδοπούλος Β, Ματσιγγάρης Σ, Τσενόλι, Αιχμαλοτίδης, Μπαμπίνας( 67΄ Πεινούδης), Αργυρόπουλος( 83΄Κωτσίδης), Βουλομένος.
ρεπορτάζ Πουλασικίδης Βασίλης