Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Πήρε άλλο ένα ντέρμπι και ξεφεύγει ο ΠΑΟΚ Κοίλων (φωτο - βίντεο)

ΠΑΟΚ Κοίλων – Μ. Αλ. Άρδασσας 3-1
 Το απόλυτο πέτυχε ο ΠΑΟΚ Κοίλων, μετά τη νίκη του με 3-1 επί της Άρδασσας , με 8 στα 8 , 24 βαθμούς και οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία του 2ου ομίλου .
Ντέρμπι με τα όλα του το παιχνίδι του ΠΑΟΚ Κοίλων με τον Μ. Αλ Άρδασσας με 4 γκολ, ευκαιρίες  αλλά  και μικρό εντάσεις τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες, με δυο αποβολές από πλευράς της ομάδας των Κοίλων, μια στον Ματσαρίδη, και  του προπονητή της ομάδας, Στέφανου Γκουρτσούλη.   
Φάσεις και γκολ
 Στο 22΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ευαγγελόπουλου από τον Ντάβες, με τον διαιτητή να δείχνει την κίτρινη κάρτα για θέατρο στο παίκτη των Κοίλων.
 Στο 29΄  σουτ Παπαδόπουλου η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, εκεί πηρέ το ριμπάουντ ο Ευθυμιάδης που με νέο σουτ άνοιξε το σκορ, ο 1-0.
 Στο 34΄  σουτ του Μαρούκη αποκρούει  εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Δημητριάδης.
 Στο 45΄ σέντρα του Πολυχρονιάδη, η μπάλα έφτασε στον Αθανασιάδη που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
 Στο 48΄ δεύτερη φάση που ζήτησαν πέναλτι η ομάδα των Κοίλων με τον Ευαγγελόπουλο, αλλά ο διαιτητής έδειξε παίζετε.
 Στο 52΄ ευκαιρία για την ομάδα της Άρδασσας με τον Καζαντζίδη όταν σε κόντρα με τον τερματοφύλακα δεν μπόρεσε σημειώσει το γκολ με την μπάλα να καταλήγει σε άουτ.
 Στο 55΄ έχουμε το 2-0, λάθος  του Ντάβες, , στην ουσία έβγαλε σέντρα στον Αθανασιάδη, που με κεφάλια ανενόχλητος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
 Στο 60΄πρώτη διακοπή για επεισόδια μεταξύ των παικτών και των δυο ομάδων.
Σε αυτό το λεπτό είχαμε και μια μικρό ένταση στην κερκίδα αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα επεισόδια σταμάτησαν.
 Στο 66΄ σουτ του Ξανθόπουλου για την Άρδασσα απέκρουσε ο Σταυρίδης
 Στο 68΄ νέα ευκαιρία για την Άρδασσα με σουτ του Καζαντζίδη αλλά πάλι ο Σταυρίδης αποκρούει
 Στο 70΄πάσα του Ευαγγελόπουλου, στον Ευθυμιάδη , που με πλασέ σημείωσε το 3-0 για την ομάδα του.
 Στο 77΄  μεγάλη ευκαιρία για την Άρδασσα με το Ξανθόπουλο όταν έπιασε το μονοκόμματο σουτ μετά από σέντρα, αλλά η μπάλα πέρασε  λίγο έξω .
 Στο 79΄ σουτ του Μαρούκη για τα Κοίλα άουτ.
 Στο 82΄ έχουμε την αποβολή του Ματσαρίδη ( που μπήκε στο 62΄ αλλαγή), γιατί χτύπησε με το κεφάλι  ένα παίκτη της Άρδασσας, με αποτέλεσμα να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ Ζούγρα και να δημιουργηθεί μικρό ένταση μεταξύ των παικτών.
Στο ίδιο λεπτό είχαμε και την αποβολή του προπονητή των Κοίλων κ Γκουρτσούλη για διαμαρτυρία.
Στο 87΄εχουμε την μείωση του σκορ σε 3-1 με σκόρερ τον Καζαντζίδη με σουτ.
Διαιτητής του αγώνα ο κ Ζούγρας
Επόπτες οι κ.κ Λαμπριανίδης, Μπακατάρη
Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ Κοίλων(Γκουρτσούλης): Σταυρίδης, Αντωνιάδης( 65΄Ματσαρίδης), Τσαλκιτζής, Γρηγοριάδης, Τιούλης, Παπαδόπουλος(80΄Σαρβανίδης), Αθανασιάδης, Πολυχρονιάδης, Ευθυμιάδης( 74΄ Αροσβίλι), Μαρούκης
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Τσεμπερλίδης): Δημητριάδης, Ντάβες, Φολτόπουλος(49΄Νικολαίδης), Σερέτης( 72΄Τριανταφυλλίδης), Δημητριάδης Γ, Τσαγγαλίδης, Ηλιάδης, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Τσερμεκίδης( 49΄Ξανθόπουλος)
ρεπορτάζ - βίντεο 
Βασίλης  Πουλασικίδης φωτορεπορτάζ - Nikos Gkourgkoutas