Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Μοιράστηκαν γκολ βαθμούς και εντυπώσεις Κρυόβρυσης και Καρυοχώρι (βίντεο)

Ηρακλής Κρυόβρυσης - Βέρμιο Καρυοχωρίου 2-2 
Γκολ, βαθμούς αλλά και εντυπώσεις μοιράστηκαν Κρυόβρυση και Καρυοχώρι σε ένα ωραίο παιχνίδι που  έγινε στο γήπεδο της Κρυόβρυσης. Το τελικό 2-2 σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο.
Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, 4 γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες.


Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο με αποκορύφωμα στο πρώτο 5΄ το σκορ να είναι 1-1 σκορ  ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και πάλι δυνατά και οι δυο ομάδες να βάζουν δύο γκολ (από ένα η κάθε ομάδα), και να χάνουν σωρεία ευκαιριών για να αυξήσουν το σκορ.
 Ήταν ένα παιχνίδι που βλέπεις σπάνια στα γήπεδα.
 Εδώ να επισημάνουμε ότι ρόλο έπαιξε και η διαιτησία του κ.  Καρατέρπου με βοηθούς τους κ.κ.  Μπισούκη και Παπαδόπουλου Μ που ήταν πολύ καλή.
Φάσεις και γκολ
1΄πρώτη καλή φάση για την Κρυόβρυση όταν σε σέντρα σουτ του Χριστοφορίδη η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και κατέληξε άουτ.
3΄ η ομάδα του Βερμίου ανοίγει το σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια, όταν σε συρτή σέντρα του Χριστοφορίδη στον Χαρίτων, αυτός πλάσαρε τον τερματοφύλακα και έκανε το 0-1.
5΄Πριν κοπάσουν οι  πανηγυρισμοί για το Βέρμιο, η ομάδα της Κρυόβρυσης ισοφαρίζει με τον Βλάχο όταν σε μπροστινή μπαλιά, πρόλαβε τον τερματοφύλακα, και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-1.
8΄ Σουτ του Αργυρόπουλου για την Κρυόβρυσης μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
36΄ Ωραίο σουτ του Παπαθανασίου για το Βέρμιο εξίσου εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα.
52΄Η ομάδα του Βερμίου διπλασιάζει τα τέρματα της και πάλι με των Χαρίτων, όταν σε ωραία σέντρα του Ταιγανίδη,  βρέθηκε μόνος του και  με σουτ έκανε το 1-2.
53΄Ειχαμε το δοκάρι για το Βέρμιο σε σουτ του Χαρίτων.
55΄Ευκαιρια για το Βέρμιο με τον Κοτταρίδη που έκανε το σουτ μόνος του, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας,
56΄  ισοφάριση για την Κρυόβρυση με ωραίο σουτ του Τσενόλι  2-2.
65΄ Ευκαιρία για το Βέρμιο με τον Χαρίτων όταν μόνος του έκανε το χλιαρό σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
67΄ ωραίο απευθείας φάουλ του Τσενόλι για τη Κρυόβρυση απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Πολύ καλή οι διαιτησία του κ Καρατέρπου που ήταν κοντά στις φάσεις όπως και πολύ καλοί  ήταν και οι επόπτες κ.κ Μπισούκης και Παπαδόπουλος Μ.
Ηρακλής Κρυόβρυσης (Θεωδορίδης): Αντωνιάδης, Αργυρόπουλος, Λαζαρίδης, Βλάχος, Τσενόλι, Βασιλειάδης(61΄Κωτσίδης), Παπαδόπουλος, Ματσιγγάρης Σ, Χριστοφορίδης, Ιωσιφίδης(84΄Ματσιγγάρης Χρ).
Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου (Γεωργιάδης): Βαρβαρούσης, Ταιγανίδης, Ιγνατίδης(52΄Πανάκης), Πουλασίκιδης, Ρωσσίδης, Χαραλαμπίδης Αμβ, Χαρίτων, Γκιούρος, Κοτταρίδης, Χριστοφορίδης (89΄Παπαδάκης), Παπαθανασίου (79΄Μητατσέλης).
Γραφείο τύπου: Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίουβίντεο: Πουλασικίδης Βασίλης