Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Ματσάρα στο γήπεδο του στρατοπέδου, μεταξύ Πολυνίκη – Βέρμιου Καρυοχωρίου (φωτο - βίντεο)

Πολυνίκης – Βέρμιο Καρυοχωρίου 1-3
Ματσάρα έγινε στο στρατιωτικό γήπεδο της Πτολεμαΐδας ανάμεσα στον Πολυνίκη και στο Βέρμιο Καρυοχωρίου  που έληξε με νίκη των φιλοξενουμένων με σκορ 1-3.
 Ήταν ένα παιχνίδι με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και από τις δύο ομάδες ,ανοιχτό ,με  πολλές ευκαιρίες( στο πρώτο ημίχρονο για τον Πολυνίκη, και στο δεύτερο για το Βέρμιο), 4 γκολ και μια αποβολή από πλευράς Πολυνίκη.
Το Βέρμιο ήθελε ένα βαθμό μαθηματικά  για να μη μπει σε περιπέτειες (μπαράζ) αλλά  τελικά κατάφερε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.


Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση για την ομάδα του Πολυνίκη στο 20΄με τον Αργυρόπουλο όταν έπιασε το σουτ μόνος του μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
25΄ Νέα ευκαιρία για τον Πολυνίκη αυτήν την φορά σε πλασέ του Λυπιρίδη που πέρασε κι αυτό άουτ.
30΄ Ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε λάθος του τερματοφύλακα Χασιώτη, επωφελήθηκε ο Αμπατζίδης, μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
38΄ Έχουμε το 0-1 για το Βέρμιο με σουτ μέσα από την περιοχή από τον Χαρίτων.
41΄ Μεγάλη ευκαιρία για το Βέρμιο όταν ο Χαρίτων πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το πλασέ αλλά έσωσε πάνω στην γραμμή ο αμυντικός του Πολυνίκη Ταμίλιας.
49΄Ευκαιρια για τον Πολυνίκη όταν και πάλι μπήκε μόνος του ο Αποστολίδης έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Βερμίου.
53΄  Νέα ευκαιρία για τον Πολυνίκη με τον Αποστολίδη όταν πέρασε και τον Πουλασικίδη έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
58΄Η ομάδα του Βερμίου διπλασιάζει τα τέρματα της με τον Κοτταρίδη που μπήκε μέσα στην περιοχή μόνος του και πλάσαρε τον τερματοφύλακα, κάνοντας  το 0-2.
67΄ Ευκαιρία για το Βέρμιο σε σουτ του Κοτταρίδη πέρασε παράλληλα από την εστία και άουτ.
74΄Η ομάδα του Πολυνίκη μειώνει το σκορ σε 1-2 με τον Λυπιρίδη που ανενόχλητος έκανε το πλασέ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα .
84΄ Έχουμε την ανατροπή  και το πέναλτι στον Κοτταρίδη από τον Αργυριάδη.
85΄Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσάκαλος που με ψύχραιμο σουτ έκανε το 1-3 για το Βέρμιο.
87΄Μεγάλη ευκαιρία για το Βέρμιο με τον Κοτταρίδη να κάνει το 1-4.
90 Έχουμε την αποβολή του Ποκιάκη που μπήκε αλλαγή στο 46΄ (δυο κίτρινες κάρτες).
 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ιωαννίδης Νικ/Τιμ με επόπτες τους κ.κ  Αρτζουμάνη και Εμμανουήλ.
Πολυνίκης Πτολεμαΐδας(Σίσκος) : Χασιώτης, Αργυριάδης, Σωτηριάδης, Κοπατσάρης, Ταμήλιας, Χασάπης, Χατζηαναστασίου(46΄Ποκιάκης), STAFA, Φολτόπουλος (70΄ Καραφουλίδης), Αποστολίδης, Λυπιρίδης.
Α.Σ. Βέρμιο Καρυοχωρίου(Γεωργιάδης) : Αβραμίδης, Ταιγανίδης, Ιγνατίδης, Σαραντζής, Τσάκαλος, Παπαθανασίου, Χαρίτων(75΄Μητατσέλης), Αμπατζίδης(50΄Πουλασικίδης), Κοτταρίδης, Γκιουρος, Παπαδάκης.
Γραφείο Τύπου: Α.Σ Βερμίου Καρυοχωρίου