Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Κένταυρος Πρωτοχωρίου – ΑΟ Τρανοβάλτου 4-2 (φωτο - βίντεο)

Δεν άντεξε στην πίεση του δευτέρου ημιχρόνου, παρότι είχε πάει στα αποδυτήρια από το ημίχρονο προηγούμενη με 1-2, και υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα  με 4-2 η ομάδα του ΑΟ Τρανοβάλτου στο γήπεδο Πρωτοχωρίου από τον τοπικό Κένταυρο, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου/Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.


Η ομάδα του Τρανοβάλτου στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε στο 30΄να ανταποδώσει το γκολ με το οποίο είχαν προηγηθεί από το 11΄οι γηπεδούχοι, και λίγο πριν τη λήξη του (στο 43΄) κατάφεραν να προηγηθούν.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Πρωτοχώρι ήταν καλύτερο, έκανε την ανατροπή και έφτασε τελικά σε μια μεγάλη νίκη. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι η ευκαιρία του αγώνα χάθηκε από Τρανόβαλτο στο 65΄ και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2, όταν ο Αρίδας πλάσαρε από κοντά, ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασθενώς και ενώ η μπάλα έμπαινε στην εστία αποκρούστηκε την τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή από αμυντικό.
Τα γκολ του αγώνα
1-0 στο 11΄ μετά από χτύπημα πέναλτι του Κύρινα, που υποδείχτηκε από τον διαιτητή στον Βητόπουλο
1-1 στο 30΄ από τον Νίκο Πατσικόπουλο με κοντινό σουτ, μετά από χτύπημα κόρνερ και φάση διαρκείας
1-2 στο 43΄ για το Τρανόβαλτο από τον Μάκη Δανάτσα, μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και ωραίο τελικό πλασάρισμα
2-2 στο 53’  από τον Ζησιάδη με πλασέ εξ επαφής
3-2 στο 72΄με καρφωτή κεφαλιά του Τζαναμπέτη, ύστερα από σέντρα από αριστερά
4-2 στο 90΄έκλεισε το σκορ με μακρινό συρτό σουτ του Τσολάκη, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους γηπεδούχους, παίκτες και φιλάθλους.
Καλή η διαιτησία των Λαζαρίδη-Παπαδόπουλου-Πανυτσίδου.
Γ.Μαστρ./mikrovalto.gr