Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης – ΑΕ Κρανιδίων 1-1 | φωτο - βίντεο

Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης 2016-17 ανάμεσα στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης και την Α.Ε. Κρανιδίων.Μετά την ισοπαλία αυτή τα Κρανίδια βρέθηκαν 8η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς ενώ οι Ελπίδες ΑΕΚ παρέμειναν στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από την Καρυδίτσα.

Στο παιχνίδι του Στρατιωτικού Γηπέδου οι Ελπίδες που παρουσιάστηκαν ενισχυμένες με τρεις παίκτες από την Α.Ε. Κοζάνης (Ιωαννίδης, Αβραμίδης, Αρνίδης) προσπάθησαν να πάρουν την νίκη απέναντι στην δυνατή ομάδα των Κρανιδίων αλλά τελικά έμειναν στην ισοπαλία.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι Ελπίδες στο 44′ με κεφαλιά του “γερόλυκου” Βασίλη Σταυριανουδάκη μετά από σέντρα του Τσολακίδη.

Τα Κρανίδια ισοφάρισαν στο 68′ μετά από γέμισμα στην περιοχή των Ελπίδων και σύγχυση από την οποία επωφελήθηκε ο Λευτέρης Βασίλας που από πολύ κοντά έκανε το 1-1.Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για την νίκη, με τις Ελπίδες να χάνουν μία καλή ευκαιρία με τον Τσολακίδη στο 75′ αλλά και τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία του αγώνα στις καθυστερήσεις.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κώστα Πλιάκη, ενός εκ των ιδρυτών της Α.Ε. Κοζάνης το 1972, που έφυγε από την ζωή την Παρασκευή 10-2-2017.

Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης (Β. Μαντζώλας): Ιωαννίδης, Κακούλης (89′ Ζήκος), Τσιφτσής, Αβραμίδης, Μαλόκου (65′ Κατακαλίδης), Κανδυλιώτης, Κικίδης, Μεχτερίδης, Αρνίδης (55′ Τρέβλας), Τσολακίδης, Σταυριανουδάκης.
ΑΕ Κρανιδίων (Σ. Κουρτίδης): Πάσχος, Ν. Παπαδόπουλος, Δ. Βελισσάρης, Δελινιώτης, Χότζα, Καψάλης, Σ. Παπαδόπουλος (70′ Χαραλάμπους), Χ. Βελισσάρης (89′ Παπούλιας), Κουρτίδης (55′ Καλαμάρας), Διαμαντής, Βασίλας.
Διαιτητής:  Γεωργιάδης


Βοηθοί:  Τσούλης, Παπαδόπουλος Θ.   

επιμέλεια: Κώστας Τσιώρας