Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Δόξα Λευκόβρυσης – Αίας Μικροβάλτου 4-0 (φωτο - βίντεο)

Κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες (τσουχτερό  κρύο και δυνατός αέρας), η ομάδα της Δόξας Λευκόβρυσης επιβλήθηκε του Αίαντα Μικροβάλτου με σκορ 4-0, το παγωμένο απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2014 στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στον Άργιλο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής -1ης του 2ου γύρου- του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος.

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη και δίκαια κατέκτησε τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν φιλότιμα, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν κάτι ουσιαστικό.
Φάσεις του αγώνα
  8΄ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ, αλλά του σουτ του επιθετικού που έφυγε στην "πλάτη" της άμυνας έφυγε πολύ άουτ
1-0 στο 30΄από τον Τσάκαλο, που πλάσαρε από κοντά, αφού βγήκε μόνος του μετά από μπροστινή μπαλιά
2-0 στο 59΄ από τον Παπαδημητρίουπου σούταρε με δύναμη έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας απέκρουσε, η μπάλα όμως -"βοηθούντος" και του ισχυρού αέρα- κύλισε στα δίχτυα
74΄ η ευκαιρία του αγώνα για το Μικρόβαλτο να "ξαναμπεί" στο παιχνίδι, όταν το κοντινό πλασέ του Αλεξόπουλου σε ανεπανάληπτο τετ α τετ,  αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα με τα πόδια
3-0 στο 80΄ από τον Βασιλειάδη, που δέχτηκε πάσα παράλληλη προς την εστία, και την προώθησε στα δίχτυα
4-0 στο 82΄ από τον Σαββίδη με κοντινό σουτ
Μετά και την ήττα αυτή -δεύτερη συνεχόμενη- η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου, υποχώρησε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ "ψαλιδίστηκαν" οι ελπίδες για άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. "Κέρδος" πάντως από τη σημερινή συνάντηση, αποτελεί η πρώτη εμφάνιση -προέρχεται από τις Ακαδημίες του Τιτάνα Σερβίων-, του 17χρονου Γιάννη Αλεξόπουλου, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία.
Πολύ καλή η διαιτησία των Σουλίδη Δ. – Στρατούδη –Πανυτσίδου.  
Δόξα Λευκόβρυσης: Παναγιωτίδης Π., Ασλανίδης Γ., Παναγιωτίδης Χ., Τσαναξίδης Κ., Τσιώγκας Α. (79΄ Παρχαρίδης Π.), Παπαδημητρίου Γ., Τσάκαλος Β., Σαββίδης Δ., Χριστοφορίδης Α. (63΄ Βασιλειάδης Ι.), Πασιάκος Χ. (82΄ Ζυμπάς Α.).
Αίας Μικροβάλτου: Τζιούτζιος Γιώργος, Παπαδημητρίου Γιώργος, Θεοχάρης Αποστόλης, Χαρισόπουλος Φίλιππος, Μάστορας Χάρης (24΄ Αλεξόπουλος Γιάννης), Γιαννόπουλος Αντώνης, Μανάδης Γιάννης, Θεοδουλίδης Κώστας, Σαΐτης Γιώργος, Κωνσταντόπουλος Ζήσης, Μαρκόπουλος Βασίλης.
Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr