Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ ΔΟΞΑ Μικροκάστρου - ΗΡΑΚΛΗΣ Κρυόβρυσης 3-1 (φωτο - βίντεο)

Πρώτη νίκη για το Μικρόκαστρο. Οι πολλές ελλείψεις και η αξία του αντιπάλου κάνουν την σημερινή νίκη πολύ σημαντική.
Με τους Γεωργάκα, Δάρδα και Ντέρο τραυματίες, τους τιμωρημένους Τζίλια και Γκέσο και τους Ζαγκουντίνο, Μπιλιώνη Π, Τσιουκρα Κ. και Παπαϊωάννου Ι. να λείπουν σε επαγγελματικές υποχρεώσεις ο προπονητής Κώστας Χατζής είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον Ηρακλή Κρυόβρυσης.


 Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο έτοιμοι και πιο πλήρεις, είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες αλλά η αστοχία στην επίθεση του κόστισε. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Χατζή με μπροστάρηδες τους Χρήστο Παπαϊωάννου, Δημήτρη Καλαμπούκα και Μανώλη Σιούτη πήραν μια παλικαρίσια νίκη κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο.
Το σκορ άνοιξε ο Χρήστος Παπαϊωάννου με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 44’.
 Ο επιθετικός εκμεταλλεύτηκε τον λάθος της άμυνας πήρε την κόντρα στο τάκλιν του Σιούτη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.

Το 2-1 έγινε από τον Νιανιάκα μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαϊωάννου. Η Κρυόβρυση έχασε μεγάλη ευκαιρία για την εκ νέου ισοφάριση αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι μετά από δυνατό μακρινό σουτ. Κόντρα στη ροή του αγώνα με υποδειγματική αντεπίθεση οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με σκόρερ τον νεαρό Ζάχο Αποστόλη μετά από ασίστ του Βαξεβάνου, Ο Ηρακλής τελείωσε τον αγώνα με 10 παίχτες μετά την αποβολή του για διαμαρτυρία.

 φωτορεπορτάζ

Δόξα Μικροκάστρου 
Ηρακλής Κρυόβρυσης 

 το 1-0 από τον Χρήστος Παπαϊωάννου