Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Έλατος Ελάτος - Α.Ο. Τρανοβάλτου 2-2

Μεγάλη ισοπαλία απέσπασε  το μεσημέρι της Κυριακής το ψυχωμένο Τρανόβαλτο κόντρα στην Ελάτη στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι των Καμβουνίων συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα καταφέρνοντας να προσθέσει έναν ακόμα σημαντικό βαθμό στον αγώνα για τη μάχη της παραμονής.
Ακόμα πιο σπουδαίο κάνει το αποτέλεσμα το γεγονός πως ο Α.Ο.Τ. αγωνίσθηκε με σύνθεση ανάγκης και με μόλις 4 βασικούς παίχτες καθώς απουσίαζαν για διαφόρους  λόγους οι Σάκης Νακόπουλος,Βασίλης Γκρανόπουλος, Αντώνης Βητόπουλος, Θωμάς Γκουτζιομήτρος, Ζαφείρης Τετεδάκης, Γιώργος Τσαφαράκης, Στάθης Πατσικόπουλος.


Ο Έλατος παρουσιάστηκε υπερπλήρης και οι παίχτες του έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για τη νίκη.
Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό, πολλές φορές   αντιαθλητικό και με πολλά νεύρα  όμως οι νεαροί παίχτες του Τρανοβάλτου παίζοντας με πάθος, δύναμη και ψυχή και  με κορυφαίο  του αγώνα τον Ηλία Γκούμα τα κατάφεραν πολύ καλά απέναντι στους έμπειρους αντιπάλους τους.
Διακρίθηκαν ακόμα οι Παναγιώτης Βλαχάβας και Μάκης Δανάτσας.
Στο αγωνιστικό μέρος χωρίς ευκαιρίες ιδιαίτερες έληξε το α μέρος  0-0 με την Ελάτη να έχει απλώς την κατοχή.
Στο β’ μέρος μετά από κόρνερ ο Αλέξης Σφαλύρας θα κάνει το 1-0  στο 65΄.
Στο 75΄ μετά το σουτ του Λάμπρου ο Πολίτης θα κάνει λάθος και ο Μάκης Δανάτσας με πλασέ θα γράψει το 1-1.
Το 2-1 για την Ελάτη στο 85΄ με  αυτογκόλ του Νίκου Πατσικόπουλου πάλι μετά από κόρνερ αφού από τις κόντρες η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο του και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 91΄ ο  Νίκος Παρασκευόπουλος με σέντρα ακριβείας θα βρεί τον  Νίκο Πατσικόπουλο ο οποίος με φανταστικό πλασέ στην κίνηση θα γράψει το τελικό 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Έλατος Ελάτης:Πολίτης Δ., Γρίβας Γ., Γρίβας Γ., Σφαλύρας Αλ., Μπέσας Σ., Μπέσας Γ., Σαμαράς Γ., Γρίβας Ι., Πούλιος Κ., Ντίνας Α., Αντωνόπουλος Κ.
Α.Ο. Τρανοβάλτου: Ματούλας Π., Κοζικόπουλος Χρ., Κοζικόπουλος Αθ., Ντούσιας Αθ., Βλαχάβας Π., Παρασκευόπουλος Ν., Λάμπρου Χρ., Δανάτσας Θ., Γκούμας Ηλ., Πελέκας Κ., Πατσικόπουλος Ν.
ρεπορτάζ - ΑΟ Τρανοβάλτου