Αρχική

Β’ Εθνική – επιτραπέζια αντισφαίριση: Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα των γυναικών

Στη 2ηθέση ο ΣΕΑ Κοζάνης 
Με αξιοπρεπή ήττα 4-3 μέσα στη Φλώρινα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ την Κυριακή. Οι Τσιάρα Κ., Δανατσοπούλου Ε. και Κασνάκη Ε. προσπάθησαν αλλά οι ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ απέδειξαν τόσο αγωνιστικά όσο και με σωστή τακτική ότι ήταν καλύτερη ομάδα. Ευχόμαστε στη φίλη ομάδα της Φλώρινας να φτάσει στο στόχο της που είναι η άνοδος στην Α2 εθνική κατηγορία.


Βαριές ήττες για τους άνδρες
Με δύο βαριές ήττες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για φέτος και οι άνδρες αφού την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό. Το Σάββατο μέσα στην έδρα μας δεν καταφέραμε να προβάλλουμε σοβαρή αντίσταση στις δύο ομάδες της Βέροιας και έτσι ήρθαν φυσιολογικά οι ήττες με 0-4 από τον ΑΣΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ και 1-4 από τον ΟΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ. Πέρα από τις ήττες βέβαια βγήκαν και χρήσιμα συμπεράσματα για τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
 Η ομάδα του ΑΣΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι αήττητη και ανακηρύχτηκε και τυπικά για 3η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου ΚΔ Μακεδονίας και Ηπείρου. Θα συνεχίσει στα μπαράζ παίζοντας με τον πρωταθλητή του 1ου ομίλου, στη συνέχεια στα προμπαράζ της Θεσ/νικης και γιατί όχι αν και δύσκολο στα τελικά μπαράζ της Αθήνας για την άνοδο στην Α2.