Αρχική

ΒΟΛΕΙ: Εντυπωσιακές οι Παγκορασίδες του Αριστέα 3-0 τον Αρίωνα

Επιστροφή στις επιτυχίες για τα κορίτσια του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, που νίκησαν στο ΔΑΚ Αμυνταίου με καθαρό σκορ, 3-0 σετ, τον Αρίωνα Πτολεμαϊδος, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ.Ουσιαστικά η αναμέτρηση κρίθηκε στα προβλήματα που εμφάνισε ο  Αρίωνας στην υποδοχή και το σερβις, αλλά και στις εύστοχες επιθετικές επιλογές του Αριστέα στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.Στο πρώτο  σετ οι παίκτριες του Αριστέα μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με +7 πόντου 13-6, ο Αρίωνας αντέδρασε και έφερε τη διαφορά στο -2 18-16. Μετά το τάιμ-άουτ που κάλεσε ο πάγκος του Αριστέα, η ομάδα βρήκε τις επιθετικές λύσεις που χρειαζόταν, ώστε να πάρει το σετ (25-20).

Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το δεύτερο σετ (25-20) και πάλι για λογαριασμό του Αριστέα .ο Αρίωνας ξεκίνησε πιο δυνατά και προηγήθηκε με 1-5,  όμως οι γηπεδούχες βρήκαν γρήγορα ρυθμό και ισοφάρισαν σε 5-5. Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι 15-15. Σε ΄κείνο το σημείο ο Αριστέας με όπλο του το σερβις έτρεξε σερί 5-0  και κάπως έτσι κρίθηκε η τύχη του σετ.Το τρίτο σετ ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη όχι όμως το ίδιο και από πλευράς θεάματος,  τα πολλά λάθη εκατέρωθεν, δεν επέστρεψαν σε καμία ομάδα να πάρει κεφάλι στο σκορ, ωστόσο οι παίκτριες του Αριστέα ήταν εκείνες που χαμογέλασαν στο τέλος, καθώς στο 25-25 πήραν 2 σερί πόντους, φτάνοντας στο τελικό 27-25. Οι Παγκορασίδες του Αριστέα, με αυτό το αποτέλεσμα, μετρούν 3 νίκες σε 4 αναμετρήσεις, που τις διατηρεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.Διαιτητής: Χαρίτων ΠορτοκαλίδηςΣετ: 25-20, 25-20, 27-25

Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση): Χαραλαμπίδου, Κιοσέ, Μπαλι Φ., Κατσουπάκη Μ., Γιώβη, Καπετάνη, Θεολογίδου, Κατσουπάκη Ε., Μπάλι Μ.

ΦΣ Αρίων Πτολεμαϊδος (Ιωάννης Κούρτης): Καραίσκου, Παντελειου, Βοιτζίδου, Μυλώνα, Συμεωνίδου, Βερικόκου, Κουτσουπιά , Κουτρούδη, Ιτσκου, Παλικαρίδου, Κάβουρα, Λιούρη, Αράπη.