Αρχική

Βλέπει τελικό ο Μακεδονικός Φούφα- Στις 3 Ιανουαρίου το ντέρμπι με τον Εορδαϊκό

Βλέπει τελικό στο κύπελλο ο Μακεδονικός Φούφα- Στις 3 Ιανουαρίου το ντέρμπι στο πρωτάθλημα με τον Εορδαϊκό
Η τύχη χαμογέλασε στο Μακεδονικό στη κλήρωση του κυπέλλου στην Ε.Π.Σ. Κοζάνης που έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα στα γραφεία της ένωσης.
Καταρχάς στην 4η φάση ο Μακεδονικός θα παίξει εκτός έδρας με τη μοναδική ομάδα από την Β΄ Κατηγορία το Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας στις 26 Νοεμβρίου.


Αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει στην έδρα του το νικητή του αγώνα Α.Ε. Κοζάνης- Α.Ε.Π. Καραγιαννίων για τα ημιτελικά στις 21 Ιανουαρίου.
Στα άλλα παιχνίδια θα παίξουν:
Γ΄ Φάση (5/11)
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου-Βελβεντός (Α)
Δ΄ Φάση  (26/11)
Νικητής αγώνα (Α)- Εορδαϊκός (1)
Αλιάκμων  Αιανής- Απόλλων Ακρινής (2)
Ημιτελικά
Νικητής αγώνα  1- Νικητής αγώνα 2
Από εκεί και μετά στο περιθώριο της κλήρωσης η Ε.Π.Σ. ανακοίνωσε πως η  αγωνιστική που ήταν να γίνει στις 17 Δεκεμβρίου θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου αφού στις 17 υπάρχει αγώνας των μικτών και η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου θα γίνει στις 3 Ιανουαρίου του 2015. Αγωνιστική στην οποία θα γίνει το ντέρμπι με τον Εορδαϊκό.
Η αγωνιστική που είχε να αναβληθεί στις 4/5 Οκτώβρη  θα γίνει κάποια στιγμή στη νέα χρονιά και μάλλον μετά το Μάρτιο.
Επίσης ο κυπελλούχος πρέπει να ανακοινωθεί μέχρι τις 5 Μαρτίου και άρα ο τελικός θα γίνει κάποια Τετάρτη μετά τις 21 Ιανουαρίου.
Από εκεί και μετά ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα τόσο για το 4 στα 4 όσο και για την επιστροφή του Σαράντη Τοπάλη στα γήπεδα. Πλέον ο Νίκος Εμμανουηλίδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και όλοι πλέον κοιτάν το παιχνίδι με τη Γαλατινή.
Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα