Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: Το βιολί του ο Απόλλων … νέα νίκη και παραμένει στην κορυφή μόνος (βίντεο)

Βίντεο: Κική Αποστολίδου*
Απόλλων Ακρινής -  Αναγέννηση Πτολεμαΐδας  2-1
 Καλπάζει στην κορυφή ο Απόλλων, με την 6η συνεχόμενη νίκη του. Έγινε πολύ δυνατό ντέρμπι, με πολλά φάουλ. Η Αναγέννηση έμεινε με 10 παίκτες από το 40΄, λόγω αποβολής με 2η κ.κ. του Τσόμπο (η πρώτη στο 8΄). Στο 4΄ κεφαλιά-πάσα του Σαλονικίδη στον Γιάννη Μαλούτα, που με σουτ έκανε το 1-0, στο 25΄ σουτ του Σαλονικίδη σύρριζα άουτ. Στο 53΄ ωραίο σουτ του Μαλούτα απέκρουσε ο Μπερμπερίδης, στο 68΄ εξαιρετική μπαλιά του Μαλούτα στον Κυριάκο Πεχλιβανίδη, που πέτυχε το 2-0. Στο 75΄ σουτ του Αμπατζίδη απέκρουσε ο Μπερμπερίδης και το κάθετο δοκάρι, στο 82΄ ο Ριάχωφ με σουτ έξω από την περιοχή, το 2-1. Πολλά παράπονα εξέφρασε η Αναγέννηση για τη διαιτησία του Μπαϊραμίδη (Κουντουράκης, Λαμπριανίδης), η Ακρινή χαρακτήρισε τη διαιτησία καλή. Από τους γηπεδούχους κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση.
Απόλλων Ακρινής (Βοριαζίδης Χάρης): Μ. Πεχλιβανίδης, Τσανακτσίδης, Κ. Πεχλιβανίδης (88΄ Θωμαϊδης), Φωτιάδης, Γ. Βοριαζίδης, Αποστολίδης, Γαρσλιάν, Σαλονικίδης (65΄ Χατζίδης), Χρ. Βοριαζίδης, Μαλούτας (75΄ Κυρικλίδης), Ευθυμιάδης.
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Αλαιτίδης Δημήτρης): ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ, Γ. Βουγιούκας (55΄ Μυλωνάς), Παρλάνης (78΄ Γιαλαμίδης), Καζάνωφ, Φαχαντίδης, Τσόμπο, Θεοδουλίδης, ΣΑΜΑΡΑΣ, Δημητριάδης, ΡΙΑΧΩΦ, Μπαλτζής.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ
* kika
WEDDING PHOTOGRAFY
Κική Αποστολίδου  - Κοζάνη 
τηλ. 6976 297 784