Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: Τιτάν Σερβίων - Μακεδονικός φούφα 0-2 | φωτο - βίντεο

Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο ο Μακεδονικός 
Παίζοντας όσο χρειαζόταν ο Μακεδονικός Φούφα πέρασε άνετα από τα Σέρβια επικρατώντας του τοπικού Τιτάν με 2-0.


Η ομάδα του Φούφα παίζοντας με πολλές ελλείψεις (Σολάκης, Χάϊτας, Τζουβάρας,Κεσκιλίδης Θ., Μίμης) κατάφερε να πετύχει 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να κλειδώσει τη νίκη.
Στα συν για το Μακεδονικό η πρώτη εμφάνιση του Στράτου Καραμπατζάκη που μαζί με τον Τσαγκαλίδη δημιούργησαν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στην άμυνα που έδινε σιγουριά, ενώ όταν απειλήθηκε στη μοναδική φάση των Σερβίων ο Μπίντσης δήλωσε παρών με μια πολύ δύσκολη απόκρουση (ο μικρός έδειξε πολύ ανεβασμένος δείχνοντας σιγουριά σε όλες τις εξόδους του και όντας πολύ σταθερός).


Φάσεις-γκολ
Στο 13ο λεπτό ο Τοπάλης με δυνατό φαλτσαριστό σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Βήττα για το 0-1. Δέκα λεπτά μετά ο σκόρερ έβγαλε πολύ όμορφη κάθετη πάσα στο Σιδηρόπουλο που με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.
Στο 40ο κόρνερ Τοπάλη κεφαλιά Φωτιάδη άουτ και αμέσως μετά Σιδηρόπουλος και Δούφας έπαιξαν το 1-2 με το 2ο να κάνει το σουτ και το Βήττα να μπλοκάρει.


Στο 57ο ο Θώμος επιχείρησε το μακρινό δυνατό σουτ η μπάλα κάπου κόντραρε άλλαξε πορεία αλλά ο Μπίντσης που είχε αντίθετη κίνηση με τη μπάλα ,κατάφερε να γυρίσει το σώμα του και να κάνει μια πολύ δύσκολη και συνάμα σωτήρια απέκρουσε.
Στο 92ο τέλος σέντρα Μετικάνου προβολή Τοπάλη από κοντά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Τιτάν Σερβίων (Παρασκευάς): Βήττας, Alla, Θεοδωρίδης, Κακαρίκας, Δουβαρτζίδης, Λάμπρου (87οΚαψαλιάρης), Σαλτσίδης, Τετεδάκης, Κοντοδήμος, Θώμος (68οΚουτζιακουτσίδης), Σταματέλος (58ο Χαρίσιος).
Μακεδονικός Φούφα (Εμμανουηλίδης): Μπίντσης, Δούφας (68οΤζουβάρας Ι.). Τσακαλίδης, Τσαγκαλίδης, Καραμπατζάκης, Φωτιάδης, Σιδηρόπουλος, Χ΄΄ Ρούμπης (83ο Λεσάϊ), Μετικάνος, Τοπαλής, Κοπατσάρης (88οΒερίκοκος).
Διαιτητής: Πελετίδης
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Λαμπριανίδης 
Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα