Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Κοζάνης – Αλιάκμων Αιανής 1-1 | φωτο - βίντεο

Μοιρασιά στο Στρατιωτικό
Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν πάνω κάτω τους ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας διεξήχθη στο Στρατιωτικό γήπεδο της Κοζάνης.


Ο Μακεδονικός Κοζάνης και ο Αλιάκμων Αιανής  μοιράστηκαν τους βαθμούς τα γκολ τα πέναλτι  και τις εντυπώσεις (είχαν από ένα ημίχρονο) με τελικό σκορ 1-1 και για αυτό προφανώς έμειναν ευχαριστημένοι και οι δυο στο τέλος. Κάποιες διαμαρτυρίες υπήρχαν από πλευράς Αιανής για ένα δεύτερο πέναλτι που ζήτησαν.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν 0-1 στο 18΄με τον Βογιατζή με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοσή τους στο δεύτερο  και να ισοφαρίσουν το σκορ σε 1-1 με τον Κιβρακίδη στο 55΄με εύστοχο πέναλτι (ανατροπή Αντωνόπουλου). Η Αιανή είχε την ευκαιρία να ξαναπροηγηθεί στο σκορ αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσίγγανας (χέρι Θωμαΐδη)  μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Πάντος.  
Φιλμ του αγώνα
Στο 4΄ φάουλ Γοδενόπουλουστο δεύτερο δοκάρι ο Κωστίκας το μονοκόμματο πλασέ ο Πάντος αποκρούει ενστικτωδώς.
Στο 6΄σέντρα σουτ ο Νικολάου μέσα στη μικρή περιοχή δε προλαβαίνει ο Παρτάλης να σπρώξει τη μπάλα προς την εστία. 
Στο 18΄κόρνερ Γοδενόπουλου ολιγωρία των αμυντικών του Μακεδονικού και ο Βογιατζής από κοντά θα ανοίξει το σκορ 0-1.
Στο 19΄Αντωνόπουλος πλάγιο στον Κουτούλα , σουτ μέσα από την περιοχή θα κοντράρει σε αμυντικό και κόρνερ.
Στο 24΄Τσίγγανας ωραίο σουτ από καλό σημείο ο Πάντος διώχνει σε κόρνερ . Το κόρνερ εκτελεί ο Γοδενόπουλος πλασέ από κοντά του Τσίγγανα, άουτ.
Στο 26΄φάουλ Νικολάου πέφτει ωραία και διώχνει ο Σταμόπουλος.
Στο 34΄γυριστή κεφαλιά Κουτούλα , πάσα στον Ματούλα, μπαίνει στην περιοχή πλασάρει, διώχνει  ο Σταμόπουλος. 
Στο 38΄ Κοκκώνας παράλληλη μπαλιά μέσα στη μικρή περιοχή , δε προλαβαίνει ο Τσίγγανας .
Στο 55΄φάουλ Νικολάου, ο Αντωνόπουλος θα βρεθεί στο έδαφος από κράτημα του Βογιατζή  κα πέναλτι. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα  ο Κιβρακίδης και ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 64΄Κοκκώνας θα προσπαθήσει από πλάγια να βγάλει τη σέντρα , η μπάλα θα βρει το χέρι του Θωμαΐδη και πέναλτι. Το πέναλτι εκτελεί ο Τσίγγανας, ο Πάντος πέφτει σωστά και με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει.
Στο 76΄σουτ Νάνου, άουτ.
Στο 78΄δυνατό σουτ Κουτούλα διώχνει ο Σταμόπουλος.
Στο 81΄πάσα Ματούλα στον Κουτούλα μέσα στην περιοχή , αδύναμη κεφαλιά του τελευταίου μπλοκάρει ο Σταμόπουλος.
Στο 86΄ο Νικολάου στον Ματούλα , σουτ μέσα από την περιοχή πέφτει και μπλοκάρει ο Σταμόπουλος
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρίσκει παίκτες παράγοντες , προπονητές των δύο ομάδων να δίνουν τα χέρια και να εύχονται καλές γιορτές και υγεία.
Μακεδονικός Κοζάνης(Καραθανάσης):  Πάντος , Αντωνόπουλος , Λέκα, Θωμαΐδης, Κιβρακίδης, Νικολάου, Τσατσόπουλος (46΄Κοτταρίδης), Φωλίνας (65΄Ζιαζιάς), Παρτάλης , Κουτούλας Ματούλας.
Αλιάκμων Αιανής (Μαυροδήμος): Σταμόπουλος , Γοδενόπουλος, Μαρούδης, Βαβλιάρας, Κωστίκας, Κουτσογεωργόπυλος Μπούκος(69΄Μαυροδήμος), Βογιατζής, Κοκκώνας, Τσιούρης(47΄Νάνος), Τσίγγανας (91΄Γκούμας).
Διαιτητής:  Ζούγρας

Βοηθοί:  Γεωργιάδης, Τζιουβάρας