Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Κοζάνης - Εθνικός Βατερού 2-2 | φωτο - βίντεο

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι

Μοιράστηκαν γκολ βαθμούς κόκκινες παράπονα και εντυπώσεις Μακεδονικός Κοζάνης και Εθνικός Βατερού, που συναντήθηκαν στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής, στο στρατιωτικό γήπεδο και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.Το τελικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό, την εικόνα του παιχνιδιού.Συναντήθηκαν δύο καλές ομάδες, παίχτηκε ωραίο κατά διαστήματα  ποδόσφαιρο με δυνατές μονομαχίες κάτω από συνεχή βροχή και σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο.Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές για να ισοφαριστούν ισάριθμες από τους γηπεδούχους.Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες.Το φιλμ του αγώναΣτο 4΄φάουλ Κίλη αποκρούει ο Πάντος.Στο 10΄σουτ Ματούλα διώχνει σε κόρνερ ο Ζηνόβιος.Στο 14΄ο Ματούλας θα βγάλει σε θέση βολής τον Καλτσούνη αυτός από πλάγια και μέσα από την  περιοχή θα σουτάρει συρτά για να αποκρούσει ο Ζηνόβιος με τα πόδια. Στο 27 μια δύσκολη φάση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες  των φιλοξενούμενων. Ο Θωμαίδης θα γυρίσει τη μπάλα στον Πάντο , ο Χατσίδης όμως θα κλέψει θα προσπαθήσει να περάσει τον τερματοφύλακα ο Πάντος θα πέσει στα πόδια του κι ο παίκτης του Βατερού θα βρεθεί στο έδαφος.Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν έντονα πέναλτι αλλά ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι  υποστηρίζοντας πως βρήκε πρώτα  μπάλα.Στο 31΄σουτ Πουλατσόγλου μπλοκάρει  με διπλή προσπάθεια ο Πάντος. Στο 44΄φάουλ Κίλη (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως δεν υπήρχε φάουλ), πετάγεται ο Χατσίδης στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά κάνει το 0-1.Στο 46΄φάουλ Ζαχαριάδη, άουτ. Στο 61΄ο Παρτάλης έξω από την περιοχή θα πιάσει δυνατό σουτ και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.Στο 63΄Καλτσούνης, Ματούλας, Νικολάου θα συνδυαστούν ωραία ο τελευταίος θα πιάσει δυνατό σουτ  κι ενώ η μπάλα κατευθυύνεται στο παραθυράκι , ο Ζηνόβιος πετάγεται εντυπωσιακά και βγάζει τη μπάλα κόρνερ. Το κόρνερ ο Φωλίνας κεφαλιά Ζαχαριάδη λίγο έξω.Στο 73΄φάουλ με τον Κιβρακίδη, κεφαλιά Δαλαμάνου, άουτ.Στο 75΄δυνατό φάουλ Κρασώνη δύσκολη απόκρουση με τα πόδια του Πάντου.Στο 81΄ο Σοφόγλου θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή και πέναλτι . Το εκτελεί εύστοχα ο Κρασώνης και δίνει ξανά προβάδισμα στην ομάδα του.Στο 87΄δεύτερη κίτρινη(κόκκινη )  στον Κρασώνη  μέσα σε διαμαρτυρίες.Στο 88΄φάουλ με τον Ματούλα μέσα στην περιοχή και με  γυριστή κεφαλιά το  Ζαχαριάδης  φέρνει το παιχνίδι πάλι στα ίσα 2-2.Στο 90΄σέντρα Κιβρακίδη  κεφαλιά από κοντά του Ζαχαριάδη, λίγο έξω.Στο 92΄δεύτερη κίτρινη (κόκκινη ) στον Ζαχαριάδη μέσα σε νέες διαμαρτυρίες.

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης) Πάντος , Αργυρόπουλος , Παρτάλης, Κιβρακίδης , Θωμαίδης (58΄α.α Πιλικίδης), Τσατσόπουλος, Ζαχαριάδης, Καλτσούνης (65΄Δαλαμάνος), Ματούλας, Νικολάου, Φωλίνας. 

Εθνικός Βατερού (Μαλούτας) Ζηνόβιος, Δημητριάδης , Χατσίδης, Πολυχρονιάδης, Κίλης, Πουλατσόγλου , Μαλούτας (94΄Κεμεντσετζίδης), Λεωνιδάκης(85΄Τσίτσαρης), Τσακιλτζίδης(72΄Σοφόγλου ) Κρασώνης, Σαρημπαλάς. 

Διαιτητής : ΤσιμεντερίδηςΒοηθοί:  Τζιουβάρας , Παπαδόπουλος Θ.