Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: ΑΕ Άνω Κώμης - ΑΕ Κοζάνης 1-3 | φωτο - βίντεο

Επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερεις συνεχόμενες ήττες για την Α.Ε. Κοζάνης που νίκησε με 1-3 την Α.Ε. Ανω Κώμης στο γήπεδο Κρόκου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας (τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου).Και τα τρία γκολ των κιτρινόμαυρων σημείωσε ο αρχηγός τους Χρήστος Καραγεώργος.Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία ενώ η Ανω Κώμη δεν απείλησε ιδιαίτερα εκτός από ένα ωραίο σουτ του Βοριαζίδη στο 25′ που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παπαγερίδης.

Στο 12′ ωραία κάθετη πάσα του Βογιατζή στον Καραγεώργο που με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1.Στο 37′ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Μάγγου κι ο Καραγεώργος σημείωσε το 0-2.Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αντέδρασαν κι έκαναν κάποιες απειλητικές επιθετικές προσπάθειες.

Στο 65′ η Ανω Κώμη κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Βοριαζίδη από τον Δούμα αλλά ο τερματοφύλακας Παπαγερίδης σταμάτησε το σουτ του Μπούκου από τα έντεκα βήματα.Στο 69′ η Ανω Κώμη μείωσε σε 1-2 με τον Μητσόπουλο μετά από ασυνεννοησία των αμυντικών της ΑΕΚ.Στο 76′ ο Καραγεώργος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ και σφράγισε την νίκη της ομάδας του με δυνατό συρτό φάουλ έξω από την περιοχή.

Με τη λήξη του πρώτου γύρου η ΑΕΚ βρίσκεται στην 5η θέση με 27 βαθμούς (8 νίκες, 3 ισοπαλίες, 4 ήττες) ενώ η Ανω Κώμη ακριβώς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού στην 14η θέση με 5 βαθμούς (1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 12 ήττες).Α.Ε. ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ (Β. Καραθανάσης): Αργότερα.Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θ. Παπαδόπουλος): Παπαγερίδης, Θεοφανίδης (65′ λ.τ. Βρόϊκος), Μαρτιρόσοφ (85′ Ρηγάκης), Μαντζώλας, Βοριαζίδης, Δούμας, Μάγγος (78′ Καλαφατίδης), Σαλονικίδης, Βογιατζής, Καραγεώργος, Κωστικίδης.Διαιτητής: Κουτσώνας.Βοηθοί: Σύκος, Δραγώγιαςεπιμέλεια: Κώστας Τσιώρας aekozanis.gr