Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: ΑΕΠ Καραγιαννίων - Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 4-0 | φωτο - βίντεο

Άνετη νίκη με ωραία εμφάνιση 
Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο οι γηπεδούχοι νίκησαν εύκολα την φιλότιμη αλλά αδύναμη ομάδα της Άρδασσας και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.


Το φιλμ του αγώνα
3΄ σέντρα Σαββούδη από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι  Παπαδόπουλος θα κάνει το σουτ. Η μπάλα θα βρει το κάθετο δοκάρι άουτ.
18 ΄ κόρνερ για την ΑΕΠ εκτελεστής από την δεξιά πλευρά ο Σαββούδης η μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή σουτ του προωθημένου Δημητριάδη 1-0.
20΄ ο Μαλούτας θα περάσει την μπάλα στον Αποστολίδη αυτός θα πασάρει πλάγια στον Τραπεζανλίδη  σέντρα στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά Σαββούδη η μπάλα στο κάθετο δοκάρι στην επιστροφή ο Σαββούδης θα πασάρει έξω στην περιοχή στον Πασχαλίδη σουτ η μπάλα δίπλα από το κάθετο αριστερό δοκάρι άουτ.
24΄ πίεση των γηπεδούχων ψηλά κλέψιμο της μπάλας από τον Τραπεζανλίδη πάσα στον Αποστολίδη ο οποίος θα περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο σουτ η μπάλα στα δίχτυα 2-0.
30΄ πρώτη και μοναδική επιθετική ενέργεια των φιλοξενούμενων η μπάλα μετά από απόκρουση των αμυντικών θα φτάσει στο Μούκα σουτ έξω απ’ την περιοχή πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βίδρα.
33΄ το ένα – δύο Τραπεζανλίδη Αποστολίδη σουτ του πρώτου θα μπλοκάρει ο Δημητριάδης.
36΄ ο Σαββούδης κάτοχος της μπάλας θα περάσει τρεις αντιπάλους θα ανατραπεί στην περιοχή το πέναλτι που θα υποδειχθεί θα εκτελέσει ο ίδιος κάνοντας το 3-0.
45΄ ο Τραπεζανλίδης μετά από πάσα του Σαββούδη θα βρεθεί απέναντι από τον Δημητριάδη το σουτ όμως που θα κάνει θα περάσει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
55΄ σουτ του Αποστολίδη δύσκολα θα αποκρούσει ο Δημητριάδης.
59΄ σειρά του Σαββούδη να δοκιμάσει τα πόδια του αλλά ο Δημητριάδης εκ νέου θα αποκρούσει.
60΄ ωραία εναλλαγή της μπάλας των Γκέτσιου Τραπεζανλίδη σουτ του τελευταίου διώχνει ο Δημητριάδης.
75΄ ανάπτυξη από αριστερά των γηπεδούχων με τον Γκέτσιο ο οποίος θα βγάλει πλάγια στον Αποστολίδη παράλληλη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι θα πεταχτεί ο Σακαλής με πλασέ το 4-0.
79΄ σουτ του Σακαλή μέσα από την περιοχή ο Δημητριάδης θα δηλώσει και πάλι παρών αποκρούοντας.
88΄ τελευταία ωραία ενέργεια των γηπεδούχων όταν ο Πασχαλίδης από αριστερά θα δώσει στον Αποστολίδη σπάσιμο στον επερχόμενο Γκέτσιο σουτ η μπάλα για Τρίτη φορά στο κάθετο δοκάρι.
 
Α.Ε.Π. Καραγιαννίων: Βίδρας, Duka, Πασχαλίδης, Δημητριάδης, Ζερβανταρίδης,  Ιττής (53΄ Γκέτσιος), Παπαδόπουλος (60΄ Σακαλής), Μαλούτας, Τραπεζανλίδης, Σαββούδης (73΄ Κείσογου), Αποστολίδης.
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας: Δημητριάδης, Αρσενίδης, Hoxha, Δημητριάδης Γ., (46΄ Τσαγκαλίδης), Σαββίδης Καραγιάννης, Ξανθόπουλος Χ., Ξανθόπουλος Α., Λιάσκος (64΄ Ζήσιος), Μούκας (80΄ Κούκας), Ηλιάδης.  
Διαιτητής: Σουλίδης Δ.  
Βοηθοί: Δραγώγιας, Γκέκας