Αρχική

Α ΕΠΣΚ:Μ. Αλ. Άρδασσας – Εορδαϊκός 1-1

podosafeiro aep karagiannion ardassaΈσπασαν καρδιές 
Νόμος του ποδοσφαίρου,  όταν δεν μπορείς να σκοράρεις η μπάλα θα σε τιμωρήσει .
Σε μεγάλη ημέρα ο Περπερίδης του Εορδαϊκού
Το βαθμολογικό άγχος της Άρδασσας δεν την άφησε να εκμεταλλευτεί σωστά τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και απέναντι στον Εορδαϊκό έχασε βαθμούς που ευτυχώς γι αυτήν δεν ήταν καταστροφικοί γιατί και η ΑΕΠ Καραγιαννίων ήρθε ισόπαλη με το ίδιο σκορ στα Σέρβια.

Ο Εορδαϊκός ναι μεν ήταν αδιάφορος βαθμολογικά και παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς παίκτες αλλά έπαιξε για την ιστορία και την αξιοπρέπεια του. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι ανθρακωρύχοι έπαιζαν στη μεγαλύτερη διάρκεια με παίκτη λιγότερο .

Φάσεις και γκολ
Στο 5′ περίεργη φάση στην άμυνα του Εορδαϊκού και ο διαιτητής δίνει έμμεσο και κόκκινη κάρτα στον Ιωαννίδη (αναφέρει στο φύλλο αγώνα για εξύβριση στον διαιτητή).
Στο 9′σουτ του Σερσέμη από καλή θέση η μπάλα περνά λίγο έξω.
Στο 15′Αμαραντίδης-Μαυροματίδης σουτ αποκρούει ο Περπερίδης.
Στο 18′ευκαιρία με τον Δημητριάδη ο οποίος περνάει έναν αντίπαλο και βγάζει κάθετη πάσα στον Μαυροματίδη ο οποίος δεν προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στην άδεια εστία.
Στο 22′μεγάλη ευκαιρία φάουλ του Αμαραντίδη αποκρούει ο Περπερίδης και στην επαναφορά σουτάρει ο Μαυροματίδης για να αποκρούσει και πάλι ο Περπερίδης.
Στο 35′και πάλι κλασική ευκαιρία με Δημητριάδη και Σερσέμη τα διαδοχικά σουτ τα εξουδετερώνει ο Περπερίδης.
Στο 40′φαουλ του Συμεωνίδη απο καλή θέση η μπάλα καταλήγει άουτ.
Στο 42′σέντρα του Τσακαλίδη απότα αριστερά η μπάλα φτάνει στον Σερσέμη, αυτός σουτάρει και αναγκάζει τον Περπερίδη να αποκρούσει με τα ακροδάχτυλα δύσκολα σε κόρνερ.
Στην επανάληψη στο 47′ γίνεται το 0-1 από τον Εορδαϊκό με τον Σουγιουλτζή να πιάνει το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 59′ ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα της Άρδασσας μετά από πάσα του Σερσέμη η οποία έφτασε στον Δημητριάδη κι αυτός με ωραίο αριστερό σουτ από πλάγια θέση φέρνει το ματς στα ίσια 1-1.
Στο 64′κόρνερ του Σερσέμη κεφαλιά του Σιδηρόπουλου εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ από τον Περπερίδη.
Στο 67′και η Άρδασσα μένει με δέκα παίχτες (κόκκινη κάρτα στον Χαλυβόπουλο δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο).
Στο 73′ διαδοχικά σουτ απο Σερσέμη – Κουτσομήτρο αποκρούει και πάλι ο Περπερίδης, ίσως ο κορυφαίος του αγώνα αφού βρισκόταν σε καταπληκτικό απόγευμα.
Στο 74′κόκκινη κάρτα στον Αδαμίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 79′ μεγάλη ευκαιρία για τον Εορδαϊκό σε σουτ του Σουγιουλτζή, η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπερμπερίδη.
Στο 83′ ευκαιρία με τον Δημητριάδη , σουτ και μπάλα περνά λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 87’ – 90’  ο Μαυροματίδης κάνει διαδοχικά σουτ στα οποία αποκρούει και πάλι ο Περπερίδης.
Μ. Αλ. Άρδασσας (Δημητριάδης): Μπερμπερίδης, Πισκιλίδης (33′Νεοφυτίδης), Τσακαλίδης, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Σερέτης, ΧΑΛΥΒΟΠΟΥΛΟΣ,
Κουτσομήτρος, ΣΕΡΣΕΜΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, Αμαραντίδης, Μαυροματίδης.
Εορδαϊκός (Τσαγγαλίδης): ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, Νίκκου, Ακριτίδης, Λιάμης  (77′Ακριτίδης), ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ Π., Συμεωνίδης (86′Δαλκιρανίδης)
Αδαμίδης, ΧΑΙΤΙΔΗΣ, Σουγιουλτζής (89′Δούφας), Τσαγκαλίδης Η., Ιωαννίδης.
Διαιτητής: Τσιγγένης
Βοηθοί: Μπισούκης, Ιωαννίδη Μ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΤ