Αρχική

Α' ΕΚΑΣΔΥΜ: Διόσκουροι Κοζάνης - Αριστοτέλης Φλώρινας 77-40 | βίντεο

Οι Διόσκουροι Κοζάνης αντιμετώπισαν τον Αριστοτέλη Φλώρινας, που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στα παρκέ της Γ΄ εθνικής, για την 3η αγωνιστική του πρφωταθλήματος μπροστά σε πλήθος κόσμου που για μια ακόμη φορά κατέβηκε στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα μας. Οι κυανόμαυροι επικράτησαν με σκορ 77-40 αλλά είχαν 2 απώλειες λόγω τραυματισμών, τους Γατόπουλο και Στρωτό.

Η ομάδα μας μπήκε συγκεντρωμένη στο παιχνίδι θέλοντας να διατηρήσει το φετινό αήττητο με το σκορ δεκαλέπτου να είναι 21-8 και τον Βατζήκα να τα βάζει από το σπίτι του και τους Διόσκουρους Γκοβεδάρο και Καρασίμο να μην βλέπουν αντίπαλο μπροστά τους. Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το 2ο δεκάλεπτο με το απρόοπτο να μην λείπει καθώς το χρονόμετρο σταμάτησε και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλων το άτιμο δεν ξαναπήρε μπροστά. Ακολουθήθηκε το plan B όπου χρονόμετρα χειρός ανέλαβαν να βγάλουν το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι όμως συνέχισαν το βιολί τους, ο Στρωτός επικράτησε στους αιθέρες και μαζί με τον Βελόνη και τον Αθανασιάδη οδήγησαν την ομάδα μας στο 36-13.

Το 2ο ημίχρονο ανέλαβαν δράση και οι Γιαννόπουλος, Τακουτής όπου με την ενέργεια που έδωσαν στην ομάδα μας στην άμυνα αύξησαν την διαφορά και μαζί με τους Τασόπουλο, Σωτηρίου και τον βενιαμίν Γκιάτα να δίνουν στην ομάδα μας την νίκη. Το μελανό σημείο ήταν ο τραυματισμός του Θανάση Στρωτού σε μια καταπληκτική φάση όπου χάθηκε η μπάλα και έβαλε back door καλάθι πήρε και το φάουλ αλλά στραμπούληξε το πόδι.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την νίκη αλλά περισσότερο για την καταπληκτική εμφάνιση. Το ανδρικό μας παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ και προσελκύει πλήθος φιλάθλων.

Στον αγώνα όλοι είχαν θετικό πρόσημο με τον Βατζήκα να είναι ο MVP αλλά και τον Στρωτό να ακολουθεί από κοντά μαζί με τους Βελόνη, Γκοβεδάρο και Καρασίμο.

Περαστικά ευχόμαστε στους Γατόπουλο και Στρωτό και γρήγορη επάνοδο το οποίο θα αποφασιστεί από τον ορθοπαιδικό της ομάδας ώστε να επιστρέψουν απολύτως υγιείς.

Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στην ομάδα του Αριστοτέλη Φλώρινας.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον αγώνα Διόσκουροι – Αριστοτέλης όπως τα κατέγραψε ο φακός του Γιάννη Γιαννάκη.

πηγή:  dioskouroibc.gr