Αρχική

Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ηλεκτρική καρέκλα, η καρέκλα του προπονητή - Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν

Το πρωτάθλημα  τυπικά τελείωσε ο Εορδαϊκός ανήκει πλέον στην Γ΄ Εθνική με τις 16 ομάδες να αρχίζουν σιγά - σιγά  τον σχεδιασμό τους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
 Πολλές αλλαγές στους πάγκους των ομάδων ...
Να ξεκινήσουμε πρώτα όσον αφορά τους πάγκους των ομάδων όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ,σε σχέση με πέρυσι θα έχουμε περίπου τα 3/4 των ομάδων της Α΄ κατηγορίας να αλλάζουν προπονητή.


Ακλόνητοι μοιάζουν οι Θεόφιλος Παπαδόπουλος στο Κλείτος, Βασίλης Βικιάρης, στην Εράτυρα, Τάκης Καραθανάσης στον Μακεδονικό Κοζάνης και  Στέφανος Γκουρτσούλης από τον νεοφώτιστο στην Α΄ κατηγορία ΠΑΟΚ Κοίλων.
Παραμένει μάλλον ο Γιάννης Σαμαράς στην ΑΕΠ Καραγιαννίων (δεν υπάρχει  πληροφόρηση).
 Στον Μακεδονικό Φούφα τίποτα δεν είναι σίγουρο ,θα γίνουν πρώτα οι επαφές με τον  Νίκο Εμμανουηλίδη και μετά θα πράξουν  .Πληροφορίες λένε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι επαφές με το νυν προπονητή και στη συνέχεια θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.Τα φαβορί σε περίπτωση που χωρίσουν οι δρόμοι Φούφα Εμμανουηλίδη  για να τον διαδεχθούν είναι δύο, (ο ένας από Πτολεμαΐδα κι ο άλλος από Κοζάνη ). Παρελθόν αποτελούν  ο Νίκος Κατακαλίδης από Ακρινή, ο Βασίλης Παπαδόπουλος από την Αιανή, ο Δημήτρης Κάλφας από το Βόιο ,ο Στέλιος Φουρκιώτης από ΑΕΚ,  (, ο Μιχάλης Σαμαράς από Βατερό (το Βατερό ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Μάκη Μαλούτα), Αντώνης Σάκος από Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (υπάρχει πληροφορία ότι βρέθηκε αντικαταστάτης  αλλά θα παραμείνει σαν γυμναστής ) και Θοδωρής Παπανικόπουλος από Βελβεντό ..
Τέλος δεν ξεκαθάρισαν ακόμα οι  Κώστας Αγόρου από Τιτάν, Παρασκευάς Γιάννης από Σιάτιστα (μάλλον φεύγει), και Τσεμπερλίδης Στάθης από Άρδασσα.