Αρχική

Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Εθνικός Βατερού – Μακεδονικός Κοζάνης 1-2 | φωτο - βίντεο

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Μακεδονικός Κοζάνης μετά το διπλό στην Αναγέννηση Πτολεμαΐδας, πέτυχε και δεύτερη συνεχόμενη νίκη αυτή τη φορά μέσα στον Εθνικό Βατερού με σκορ 1-2,  πιστοποιώντας  την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση  που βρίσκεται αυτό το χρονικό διάστημα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι μέχρι το 65'  όπου και σημείωσαν τα δύο γκολ αλλά κι ένα ακόμη τέρμα το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον επόπτη Συμεωνίδη.
Στο 65' οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 και πήραν μέτρα στο γήπεδο πιέζοντας για την ισοφάριση. Μια ισοφάριση που δεν ήρθε τελικά με το 1-2 για τον Μακεδονικό  να παραμένει.
Στο 83' το Βατερό έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λεωνιδάκη με δεύτερη κίτρινη.
Στα θετικά για τον Μακεδονικό η επανεμφάνιση στα γήπεδα μετά από δύο μήνες  του Γιώργου Κυπίρτογλου μετά τον τραυματισμό του. Ο Κυπίρτογλου μπήκε αλλαγή στο 62' 
Φιλμ του αγώνα
Στο 4' βολέ του Πάντου κοντά στην αντίπαλη εστία ο Ιωαννίδης θα προσπαθήσει να διώξει , η μπάλα θα κοντράρει στον Λάμπρο που δε θα δυσκολευτεί να κάνει το 0-1.
Στο 9' Μακρινό σουτ Παπαθανασίου λίγο έξω.  
Στο 10' κόρνερ με τον Λάμπρου, η μπάλα θα φτάσει στον Τρομπούκη, δυνατό διαγώνιο σουτ, λίγο έξω.  
Στο 28' Κίλης ωραία στον Σακαλή , μόνος θα σουτάρει για να αποκρούσει με τα πόδια ο Πάντος.
Στο 41' από το χώρο του κέντρου ο Παπαθανασίου θα κάνει την ατομική ενέργεια θα σημειώσει γκολ για να ακυρωθεί από τον επόπτη ως οφσάιντ στον Γεωργιάδη μέσα σε διαμαρτυρίες.
Στο 43' αντεπίθεση με τον Γεωργιάδη, σέντρα  ο Λάμπρου δε θα βρει στόχο.
Στο 44' ωραία  εκτέλεση φάουλ Ευθυμιάδη και 0-2.  
Στο 48' φάουλ Λάμπρου κεφαλιά από κοντά Αργυρόπουλου  μπλοκάρει ο Ιωαννίδης.
Στο 67' ο Πολυχρονιάδης κάθετη στον Σακαλή μέσα στην περιοχή αμέσως το σουτ αιφνιδιάζεται ο Πάντος και 1-2.  
Στο 83' δεύτερη κίτρινη - κόκκινη στον Λεωνιδάκη.
Στο 84' αντεπίθεση με τον Κίλη  να  δίνει στον Σακαλή , σουτ άουτ από καλό σημείο.
Στο 86' σέντρα Ζιάμπρα , κεφαλιά από κοντά Λαβαντσιώτη άουτ.  

Στο 94' μεγάλη ευκαιρία για το Βατερό να ισοφαρίσει. Ο Τσακιλτζίδης θα εκτελεστεί κόρνερ, η μπάλα θα φτάσει  μετά από " περιπέτεια" στον Πολυχρονιάδη μέσα στην περιοχή, σουτ αλλά ο Ζιάμπρας σαν από μηχανής θεός θα απομακρύνει πάνω από τη γραμμή.

Εθνικός Βατερού (Παπαδόπουλος Θ.): Ιωαννίδης,  Σαλονικίδης (83’ Παυλίδης), Πιστόλας, Πολυχρονιάδης, Κίλης, Λαζαρίδης, Σακαλής, Λεωνιδάκης, Χατζηζήσης (46’ Γεωργιάδης), Τσακιλτσίδης, Κουρτίδης.   
Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Πάντος, Παπαθανασίου (62’ Ζιάμπρας, Αντωνόπουλος, Αργυρόπουλος, Ευθυμιάδης (75’ Θωμαΐδης), Τρομπούκης, Λάμπρου, Γεωργιάδης (78’ Λαβαντσιώτης), Τσιάμης (60’ Νικολάου), Μουρατίδης.   
Διαιτητής: Καρατέρπος

Βοηθοί: Συμεωνίδης, Εμμανουήλ Φ.