Αρχική

Α’ ΕΠΣ Κοζάνης:  ΑΕ Περδίκκα – Μακεδονικός Σιάτιστας 0-3  

  ΑΕ Περδίκκα – Μακεδονικός Σιάτιστας 0 3  

Επιβλητικό ήταν το πέρασμα του Μακεδονικού Σιάτιστας μέσα από τον ισόβαθμο στην κορυφή  πριν τον αγώνα  Περδίκκα.

Η Σιάτιστα πήρε  δίκαια το μεγάλο   διπλό με σκορ 0-3 απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μέσα σε μια δύσκολη έδρα

Χαρακτηριστικό είναι πως η ομάδα του Περδίκκα είχε να γνωρίσει την ήττα εντός έδρας πάνω από τέσσερα χρόνια ( τελευταία είχε χάσει  από τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας με 1-2 στις καθυστερήσεις).

Ο Μακεδονικός Σιάτιστας βρίσκεται πλέον μόνος στην κορυφή με 18 βαθμούς

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Δεληζήσης, Γεωργάκας  και Τσικόπουλος Γιάννης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ( το πέναλτι κέρδισε ο Χρήστος Μπατσής)

Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές δυνατό  με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες .Ο Γιάννης Παρασκευάς πολύ καλά διαβασμένος  έκλεισε καλά τους χώρους και δεν άφησε τους γρήγορους επιθετικούς του Περδίκκα να φανούν επικίνδυνοι, χτυπώντας από την άλλη σε καίρια σημεία του παιχνιδιού την άμυνα του Περδίκκα.

Το παιχνίδι το παρακολούθησαν γύρω στους 300 φιλάθλους και από τις δύο ομάδες .

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ :

Στο 2' σέντρα Τσικόπουλου Γιάννη κεφαλιά του Παπουτσίδη στην εξωτερική μεριά του κάθετου δοκαριού και έξω.

Στο 17' σουτ βολίδα του Δεληζήση, έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα στο παραθυράκι του Μήτκα για το 0-1.

Στο 60' κόρνερ με τον Ραφαηλίδη , η μπάλα θα φτάσει στον Γεωργάκα που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή θα γράψει το 0-2

Στο 68' φάουλ Παγαθονίκου, κεφαλιά του Λιάμη από κοντά δεν ανησυχεί τον Ζάρα.

Στο 71' ο Μπατσής θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή και ο κ. Τσιμεντερίδης θα υποδείξει την άσπρη βούλα . Το πέναλτι θα εκτελέσει εύστοχα ο Γιάννης Τσικόπουλος και θα σημειώσει το τελικό 0-3

ΑΕ Περδίκκα (Θεοδωρίδης): Μήτκας, Μωυσιάδης (80' Τσιντός Π.), Λιάμης, Τζουβάρας, Τσάρδας (80' Βλάχος Σπ.), Σπύρλες (46' Βλάχος Θ.), Τσιντός, Παναγιωτίδης (62' Λυπιρίδης), Βλαδίκας, Παπαγαθονίκου, Τσεμπερλίδης.

Μακεδονικός Σιάτιστας (Παρασκευάς): Ζιάρας, Κατσίρης, Ραφαηλίδης, Καραγιάννης, Μπούρτζος, Δεληζήσης, Τσικόπουλος Γ. (90' Πάικος), Γεωργάκας (67' Τσιούκρας), Γκουντούλιας 978' Παπουτσίδης Χ.), Παπουτσίδης Τ. (78' Ζερβανταρίδης), Αποστόλου (67' Μπατσής).

 Διαιτητές: Τσιμεντερίδης

Βοηθοί: Τζιουβάρας, Μπαλιάκας

Παρατηρητής: Καραφουλίδης