Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Όλα μηδέν κανείς δεν ξέφυγε από την μετριότητα ... Μόνον οι επόπτες διασώθηκαν … (φωτο - βίντεο)

Μακεδονικός Κοζάνης – Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας
Πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί το παιχνίδι του Μακεδονικού με την  Άρδασσα  στο Στρατιωτικό   που τελείωσε 0-0.
Το επίπεδο του θεάματος ήταν κάτω του μετρίου, είχε κακό ρυθμό και χωρίς καμία κλασική ευκαιρία  (τα δάχτυλα ενός χεριού φτάνουν και περισσεύουν αν θέλει κάποιος να  μετρήσει τις ευκαιρίες και των δύο ομάδων).


Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι Μακεδονικός Κοζάνης και Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας  ταλαιπώρησαν την μπάλα, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια όχι όμως και την ουσία αφού δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους και έπεφταν στην πολυπρόσωπη άμυνα που είχαν σχηματίσει οι παίκτες  του κ. Τσεμπερλίδη .
Οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς και κατάφεραν μάλλον εύκολα να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.
Με την λήξη του παιχνιδιού απειλήθηκαν επεισόδια μεταξύ των παικτών με τον κ. Τσιμεντερίδη να βγάζει την κόκκινη κάρτα στον Πάτσιο του Μακεδονικού.
Οι φάσεις με το σταγονόμετρο
Στο 15΄σουτ του Τσεμπερλίδη σε κόρνερ ο Βαρυτιμίδης .
Στο 41΄σουτ του Ματούλα άουτ.
Στο 50΄σουτ του Αργυρόπουλου μέσα από την περιοχή η μπάλα κοντράρει  κι απομακρύνεται με τους γηπεδούχους να ζητάνε χέρι και πέναλτι .   
Στο 64΄κεφαλιά από κοντά του Παπά άουτ.
Στο 80΄σουτ του Μπέμπη από καλό σημείο άουτ                                                                                                
Παράπονα των γηπεδούχων για τη διαιτησία του κ. Τσιμεντερίδη
Οι γηπεδούχοι μετά το τέλος του παιχνιδιού εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του κ. Τσιμεντερίδη.
Η απόδοση της ομάδας μας ήταν κακή  όπως θεωρούμε κακή και την απόδοση του κ. Τσιμεντερίδη .
Οι δύο επόπτες Γεωργιάδης - Κουτζιακουτζίδης  ήταν άριστοι .  
Διαμαρτυρόμαστε για μια περίπτωση πέναλτι στο 50΄  σε σουτ του Αργυρόπουλου ( χέρι σε αμυντικό λίγο πριν την τελική γραμμή) .
Αλλά και για μια αποβολή που δεν δόθηκε σε ποδοσφαιριστή της Άρδασσας τον Καραγιαννάκη  στο 67΄.
Ο κ . Τσιμεντερίδης εξηγώντας  γιατί δεν απέβαλε τον παίκτη , (μάλλον δεν διέκρινε πρόθεση )   θεώρησε ότι το χτύπημα(με το κεφάλι στο πρόσωπο του Αργυρόπουλου  )  δεν είχε  δύναμη και βία !!!.  Ζητήσαμε αν μη τι άλλο να τιμωρηθεί η πρόθεση..., μιας και το δυναμόμετρο... του διαιτητή έδειχνε κάτι άλλο .  
Δε σημαίνει όταν μια ομάδα όπως σήμερα η δική μας , δεν έχει καλή απόδοση δεν θα  πάρει αυτό που δικαιούται.
Μακεδονικός Κοζάνης(Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Αντωνόπουλος, Πιλικίδης Ε, Αργυρόπουλος, Μαμάτσιος, Μπέμπης, Μυλωνάς (46’ Κυρικλίδης), Τσατσόπουλος (46’ Παπάς), Ματούλας, Ζαχαριάδης, Σέχι (81’ Ουρμπάνικ).
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Τσεμπερλίδης): Δημητριάδης Τ., Δημητριάδης Γ., Τσακαλίδης, Καραγιαννάκης, Σερέτης, Σαββίδης, Χινδιρίδης (72’ Νικολαΐδης), Τσεμπερλίδης, Γεωργιάδης, Μίμτσης (80’  Προσκυνητόπουλος), Μεντεσίδης (60’ Ρίζου.
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Κουτζιακουτζίδης