Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Ψυχωμένη η Αναγέννηση, πήρε μεγάλη νίκη

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – ΑΕΠ Καραγιαννίων
Σ’ ένα πάρα πολύ βαρύ γήπεδο που υπερίσχυσε η δύναμη και το πάθος η Αναγέννηση έδειξε μέταλλο κι έκανε μια μεγάλη νίκη ενός πολύ δυνατού  αντιπάλου.
Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο  ομάδες με την Αναγέννηση να ξεκινάει εντυπωσιακά και να προηγείται στο 6΄ με φάουλ του Τσιντού αφού η μπάλα κόντραρε σε πόδια αντιπάλου.


Το 2-0 έγινε στο 15΄ ύστερα  από γρήγορη  αντεπίθεση από τα  αριστερά. Ταχύτατος συνδυασμός Παρλάνη Γκέκα και Ανρονικίδη με τον τελευταίο να κάνει μέσα από την περιοχή το 2-0. 
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καραγιάνεια πίεσαν κυρίως  με μεγάλες πάσες και σέντρες και κατάφεραν να μειώσουν  το σκορ στο 75’ με κεφαλιά του Ζερβανταρίδη μετά από σύγχυση  στην άμυνα της Αναγέννησης.
Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για την ισοφάριση και την Αναγέννηση να προσπαθεί με αντεπιθέσεις  να σημειώσει κι άλλο τέρμα.,
Το σφύριγμα του διαιτητή βρήκε από  τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν   μια πολύ σημαντική για τη συνέχεια κι από την άλλη  για τους φιλοξενούμενους να σταματάει ένα θετικό σερί .
Από την Αναγέννηση δεν υστέρησε κανείς ενώ από την ΑΕΠ ξεχώρισαν οι Ζερβανταρίδης, Μετικάνος ,Γκέτσιος και Δημόπουλος
 
Καλός ο διαιτητής Καρατέρπος και οι βοηθοί του ..
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας: Κυριακίδης,Κουτσομήτρος( 55΄Τσιντός Π) ,Αμπατζίδης, Νίκου, Πακάλτσης,Τσιντός, Ανδρονικίδης (77΄Αραμπατζής),Τσόμπο, Παρλάνης, Γκέκας, Δαλκερανίδης (70΄Σολάκης).
ΑΕΠ  Καραγιαννίων: Παπαγερίδης,Τσίλης, Αλεξανδρής, Παπαδόπουλος, Δημητριάδης(67΄Αντάμης), Ζερβανταρίδης, Ίτης (70΄Ντουρμίσι) , Μετικάνος, Σαββούδης,Τραπεζανίδης (52΄Δημόπουλος), Γκέτσιος.
Κ.Π.