Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Χαμογέλασε η Εράτυρα

Αναγέννηση Εράτυρας – Αστραπή Κλείτου 3-1
Ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης, η Αναγέννηση πήρε δίκαια τη νίκη. Η ομάδα του Βασίλη Βικιάρη εμφανίστηκε ενισχυμένη με τους Νίκο Τζιώτζη, Δημήτρη Μαυρίδη, που επέστρεψαν μετά από τραυματισμό, ενώ ντεμπούτο έκανε ο 20χρονος αμυντικός χαφ, Στέφανος Χατζηλάμπρου, που κατάγεται από την Ηγουμενίτσα.


Στο 8΄ συνδυάστηκαν Λαζαρίδης, Τζιώτζης, τελικός αποδέκτης ο Φώτης Γκαραγκούνης, που με αριστερό, δυνατό σουτ έκανε το 1-0, στο 10΄ ο Κώστας Μήλιος με εύστοχο πέναλτι (ανατροπή του Αποστολόπουλου) το 2-0.
Στο 27΄ ανατροπή του Γιώργου Παπαδόπουλου από τον Μήλιο και στο πέναλτι ευστόχησε ο Βασίλης Κουλουκίδης, στο 70΄ φάουλ του Κίλη, προσπάθεια του Αντωνιάδη και ο Δημήτρης Λαζαρίδης με πλασέ πέτυχε το 3-1.
Καλή η διαιτησία του Σωτηριάδη (Σπέντζας, Εμμανουήλ).
Αναγέννηση Εράτυρας (Βικιάρης): Ζαρκοδήμος, Τσιόρκας, Μήλιος, Μούστα, ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (81΄ Μοράβα), Κίλης, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (87΄ Καραμίκα), ΜΑΥΡΙΔΗΣ (77΄ Χατζηπέτρου), ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, Τζιώτζης, Αντωνιάδης.
Αστραπή Κλείτου (Παπαδόπουλος Θ.): Αθανασιάδης, Κουλουκίδης, Γρ. Σαββίδης, ΚΑΓΙΟΓΛΟΥ (75΄ ΤΣΕΚΑΝΙ), Π. Κυριακίδης, Χωλόπουλος, Παπαδημητρίου, Σπυριδόπουλος, Βοριαζίδης (17΄ λ.τ. Γ. Κυριακίδης), Γκοντοβάς (73΄ Νάνος), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.