Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Φινάλε με νίκη για την ΑΕΠ

Τιτάν Σερβίων  – ΑΕΠ  Καραγιαννίων 0-3
Άνετη και καθαρή νίκη για την ΑΕΠ σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Σερβίων απέναντι στην υποβιβασμένη τοπική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα της ΑΕΠ ήταν η παρουσία στην αρχική ενδεκάδα επτά μικρών σε ηλικία παικτών οι οποίοι άφησαν θετικά στοιχεία.


Το φιλμ του αγώνα
11΄ ο Θεοδωρίδης μόνος απέναντι από τον Γκόγκο θα σουτάρει και η μπάλα θα βρει στην πλάτη του πεσμένου τερματοφύλακα και θα καταλήξει κόρνερ.
15΄ ο Σαββίδης Δ. θα σπάσει το τεχνικό οφ σάιτ θα βρεθεί απέναντι από τον Κωστή αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει θα βγάλει σε κόρνερ με ωραία απόκρουση ο τερματοφύλακας της ΑΕΠ.
35΄ ο Σαββούδης από πλάγια δεξιά θα βγάλει σέντρα στον Καραγιάννη πριν όμως αυτός κάνει την μπάλα δική του θα διώξει ωραία ο Νιζάμης.
42΄ νέα καλή στιγμή για την ΑΕΠ με τον Θεοδωρίδη μετά από μπαλιά τρύπα του Σαββούδη και απέναντι από τον τερματοφύλακα να τελειώνει άσχημα την φάση.
46΄ο Θεοδωρίδης θα δώσει στον Βογδόπουλο αδύναμο σουτ μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
49΄ στην επίθεση οι γηπεδούχοι σέντρα του Σαββίδη άσχημο διώξιμο των αμυντικών η μπάλα θα στρωθεί στον Σαλτσίδη που θα σουτάρει μέσα απ’ την περιοχή λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
50΄ ο Σαββούδης θα κινηθεί από δεξιά θα βγάλει την κατάλληλη στιγμή παράλληλα στον Καραγιάννη ο οποίος από το σημείο του πέναλτι με σουτ θα κάνει το 0-1.
57΄ ο Kugja θα πασάρει στο Βάλλα ο οποίος θα σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ενώ η μπάλα κατευθύνεται στα δίχτυα ο Χαρίσιος με τάκλιν θα αποσοβήσει το γκολ διώχνοντας σε κόρνερ.
69΄ ο Σαλτσίδης θα εκτελέσει φάουλ η μπάλα σε κόρνερ πάνω απ’ την γραμμή απ’ τον Σαββίδη.
77΄ ο Σαββούδης θα βγάλει κάθετη μπαλιά στον Ζηνόβιο ο οποίος (παρότι τερματοφύλακας) θα πλασάρει υπέροχα κάνοντας το 0-2 φορώντας στους συμπαίκτες του επιθετικούς τα γυαλιά.
81΄ ο Σαββούδης θα βρει εκ νέου τον Ζηνόβιο σουτ με τα ακροδάχτυλα θα βγάλει σε κόρνερ ο Γκόγκος.
83΄ κόρνερ με τον Σαββούδη στο πρώτο δοκάρι ο Ζερβανταρίδης με κεφαλιά αφού πρώτα η μπάλα βρει το οριζόντιο δοκάρι θα κάνει το 0-3.
85΄ & 88΄ δύο καλές στιγμές για την ΑΕΠ με τον νεαρό Βογδόπουλο οποίος όμως δεν θα μπορέσει να χρισθεί σκόρερ αφού τα σουτ που επιχείρησε κατέληξαν άουτ.
  
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. κ. Σουλίδη Ε. Λαμπριανίδη και Βασιλειάδη.
Τιτάν Σερβίων (Μίχος) Γκόγκος Μπάκανος (46΄ Χαρίσιος) Σαββίδης GjiniΣαλτσίδης Νιζάμης Μπάρα Θώμος  (66΄ Ντούφας) Πατσικόπουλος  (70΄ Σιαμαντζιούρας) Χρυσοστομίδης Πιτσιάβας.
ΑΕΠ  Καραγιαννίων(Δημητριάδης) Κωστής Τσίλης Τσιαρσιώτης Σαββίδης Ζερβανταρίδης Παπακωνσταντίνου Βογδόπουλος  Μετικάνος (58΄ Kugja) Καραγιάννης (58΄ Βάλλας ) Σαββούδης Θεοδωρίδης (65΄ Ζηνόβιος).