Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Παράσταση για έναν ρόλο... εύκολο απόγευμα για τον Μακεδονικό Σιάτιστας (βίντεο)

Μακεδονικός  Σιάτιστας – ΑΕ Περδίκκα 6-0
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο  Μακεδονικός  Σιάτιστας επικράτησε εύκολα με 6-0 του Περδίκα, στην 24η αγωνιστική Α' κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης.
Ο Μακεδονικός Σιάτιστας  άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Τσιούκρα Χ. 1-0 στο 13ο λεπτό το 2-0 με τον Τσικόπουλο, το 3-0 στο 15ο λεπτό με τον Νασιόπουλο, στο 32o λεπτό η σειρά του Ντέρου Α. Από εκεί και πέρα ο Μακεδονικό Σιάτιστας  εκμεταλλευόμενος και την απειρία του τερματοφύλακα του Περδίκκα έφτασε να προηγείται με 5-0 στο ημίχρονο με τον Δαϊνα στο 38ο λεπτό.


Το δεύτερο μέρος είχε το ίδιο ξεκίνημα με το πρώτο ημίχρονο, αφού ο Μακεδονικό Σιάτιστας  μπήκε και πάλι στο παιχνίδι με γκολ. ο Τσιούκρας Γ.  ουσιαστικά στο 46o λεπτό σφράγισε την εντυπωσιακή νίκη του Μακεδονικού αφού έκανε το 6-0.
Τέλος, από την πλευρά του ο Περδίκκας με νέα παιδιά στην σύνθεση του δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση, αφού οι γηπεδούχοι από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό είχαν τον έλεγχο του αγώνα.
Μακεδονικός Σιάτιστας (Παρασκευάς): Τσιαούσης Ν. Μυλωνάς, Κατσαντώνης, Νασιόπουλος, Χρ. Τσιούκρας, Στεργίου, Ι. Τσιούκρας, Δαϊνάς, Παπαρίζος, Τσικόπουλος Ντέρος Α.
Έπαιξαν ακόμα Τσακνάκης, Τσιαούσης Π. Μπούρτζος Μ.
Ένα μεγάλο μπράβο στους πιτσιρικάδες του Μακεδονικού αλλά και του Περδίκκα που το μέλλον τους ανήκει, ψηλά το κεφάλι!
Γ.Γ για το www.siatista.info