Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: ΠΑΟ Κοίλων – ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-3

 

Απόλυτη κυρίαρχος και 2 στα 2 για την ΑΕΠ

 

Δεν μπόρεσε να αντιδράσει η γηπεδούχος ομάδα στην ανωτερότητα των Ποντίων και υποτάχθηκε φυσιολογικά.

Η φιλοξενούμενη ομάδα επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί και επικράτησε εύκολα παρότι άργησε να προηγηθεί στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος έπαιξε τους αντιπάλους στο μισό γήπεδο σημειώνοντας άλλα δύο γκολ και χάνοντας σωρεία ευκαιριών. Ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο απόλαυσε το παιχνίδι των φιλοξενουμένων οι οποίοι έδειξαν ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι αποδίδουν καλύτερο ποδόσφαιρο.

 

Φάσεις και γκολ

Στο 2΄ η γηπεδούχος θα κερδίσει φάουλ στο κέντρο και δεξιά όπως επιτίθεται θα το εκτελέσει ο ΡΩΜΝΙΟΖΟΓΛΟΥ μέσα στην περιοχή για λίγο όμως ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ δεν θα πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα θα καταλήξει στην αγκαλιά του ΖΗΝΟΒΙΟΥ.

Στην συνέχεια η ομάδες θα προσπαθήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά θα βρουν απέναντί τους τον κακό αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να υποπέσουν σε αρκετά λάθη.

Πρώτη υποψία ευκαιρίας για τους φιλοξενούμενους στο 20΄ όταν ο ΜΕΤΙΚΑΝΟΣ θα βρει τον ΑΝΤΑΜΗ αυτός θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα περάσει αρκετά άουτ απ’ τα δοκάρια.

Από το σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν τα ηνία του αγώνα και θα παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο ικανοποιώντας τον κόσμο στην κερκίδα.

Στο 22΄ κόρνερ του ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ η μπάλα θα διωχθεί απ’ τους αμυντικούς θα φτάσει στον ΚΑΛΛΙΑΝΙΔΗ ο οποίος θα σουτάρει με δύναμη αλλά και πάλι η μπάλα θα κοντράρει στους αμυντικούς και θα καταλήξει κόρνερ.

Στο 35΄ νέα επίθεση για την ΑΕΠ από τα αριστερά ο ΑΝΤΑΜΗΣ θα επιχειρήσει σέντρα στο πίσω δοκάρι στο ύψος της μικρής περιοχής θα κοντρολάρει ωραία την μπάλα ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ με προσποίηση θα αδειάσει τον αντίπαλό του και με σουτ θα κάνει το 0-1.

Στο  37΄ μεγάλη ευκαιρία για τον ΔΑΪΝΑ ο οποίος θα δεχθεί την μπάλα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων μόνος του απέναντι από τον ΖΙΩΓΑ θα περάσει την μπάλα από πάνω του αλλά αυτή βασανιστικά θα καταλήξει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 46΄ επέλαση του ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ μόνος απέναντι από τον ΖΙΩΓΑ σουτ απόκρουση με τα πόδια για τον τερματοφύλακα. 50΄ κόρνερ του ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ στην καρδιά της άμυνας θα πεταχτεί ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ και με κεφαλιά θα κάνει το 0-2.

Στο 52΄ γέμισμα ΜΕΤΙΚΑΝΟΥ στο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ σπριντ αυτού γυρίσει από την γραμμή του άουτ στον ΒΑΛΛΑ σουτ νέα απόκρουση του τερματοφύλακα η μπάλα στον ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ ο οποίος θα χάσει την ευκαιρία του αγώνα σουτάροντας ψηλά άουτ από τα πέντε μέτρα.

Στο 55΄ αντεπίθεση των γηπεδούχων η μπάλα στον ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ σουτ λίγο άουτ. Στο 58΄ θα έχουμε το ωραιότερο γκολ του αγώνα όταν η μπάλα μετά από ωραία κυκλοφορία στον χώρο του κέντρου θα φτάσει στον ΜΕΤΙΚΑΝΟ ο οποίος θα πιάσει φοβερό σε δύναμη σουτ και θα στείλει την μπάλα να αναπαυτεί στο γάμα της εστίας των γηπεδούχων.

Απ’ το σημείο αυτό και μετά οι φιλοξενούμενοι θα κατεβάσουν ταχύτητα και πάρα αυτά θα δημιουργήσουν τρεις καλές ευκαιρίες οι οποίες θα περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Συγκεκριμένα 73΄ επέλαση ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ πάσα στον ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ σουτ η μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Νέα χαμένη ευκαιρία του ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ στο 76΄όταν θα δεχτεί την μπάλα ωραία από τον ΜΠΟΝΤΣΑ θα επιχειρήσει σουτ αλλά η μπάλα άουτ.

Στο 80’ η τελευταία καλή στιγμή για την ΑΕΠ όταν ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ θα εκτελέσει γρήγορα ένα κερδισμένο πλάγιο στον ΜΕΤΙΚΑΝΟ αυτός θα κρεμάσει τον τερματοφύλακα από πλάγια αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από το κάθετο δεξί δοκάρι.

 

ΠΑΟ Κοίλων (Μίχος): Ζιώγας Γαλέτσας Γρηγοριάδης Σάββας Πολυχρονιάδης Παλημάρκος Αθανασιάδης Ματσαρίδης (15΄λ.τ. Γρηγοριάδης Πέτρος) Ρωμνιόζογλου Παπαδόπουλος ( 46΄ Ουζούνης) Μιχαηλίδης ( 64΄ Μιχαηλίδης) Μαρούκης.

 

ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς): Ζηνόβιος Τοπαλίδης Αντάμης (Φωτιάδης) Σαββίδης Καλλιανίδης Πουταχίδης Βάλλας (59΄ Μπόντσας) Μετικάνος Δαϊνάς (78΄Πιλικίδης) Καραγεώργος Θεοδωρίδης.

 

Διαιτητής: Κωτσίδης

Βοηθοί: Χονδροματίδης, Μπισούκης

 

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΤ