Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Με το δεξί η πρεμιέρα στον πάγκο για το Σιαπανίδη … δύσκολο διπλό στο Βόιο και μόνος πρώτος

Ακ. Π. Βοΐου - Εορδαϊκός 0-1
Σημαντική νίκη πέτυχε ο Εορδαϊκός, περνώντας από μια δύσκολη έδρα, στην πρεμιέρα του Δημήτρη Σιαπανίδη στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος, με λίγες φάσεις και κρίθηκε τελικά στο γκολ, που σημείωσε με εντυπωσιακό γυριστό βολέ εκτός περιοχής ο Γιώργος Μαυροματίδης (42΄).

Πολλά παράπονα εξέφρασαν οι γηπεδούχοι από τη διαιτησία του Ζούγρα, υποστηρίζοντας ότι προστάτεψε τον Εορδαϊκό, δεν άφηνε να γίνει παιχνίδι με τα συνεχόμενα σφυρίγματα και ότι δεν κράτησε καθυστερήσεις στο τέλος. Στο 65΄ σουτ του Καραγιάννη σύρριζα άουτ, στο 68΄ σέντρα του Μαυροματίδη, κεφαλιά του Σακαλή μπλόκαρε ο Αποστολίδης. Στο 70΄ φάουλ του Καραγιάννη, κεφαλιά του Χρήστου Τουλιόπουλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 73΄ σουτ του Μαυροματίδη απέκρουσε ο Αποστολίδης. Διαιτητής: Ζούγρας (Χρ. Παπαδόπουλος, Λαμπριανίδης).

Ακ. Π. Βοΐου: Αποστολίδης, ΔΟΝΟΥΛΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Αλεξίου, Λαδάς, ΧΡ. ΤΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΤΟΥΡΙ, Παπουτσίδης (75΄ Καλατζής), ΣΟΥΛΑΣ (75΄ Ελευθεριάδης), Δ. Τουλιόπουλος (60΄ Χάλος), Σ. Στεργιόπουλος.
Εορδαϊκός: Περπερίδης, Τακίδης, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ, Λιάμης, ΣΕΡΣΕΜΗΣ, Ηλ. Τσαγκαλίδης, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, Σικαλόπουλος (88΄ Δαλκερανίδης), ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ, Σακαλής (90΄ Πουρλουκάκης).