Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-1 | φωτο - βίντεο

Δια πυρρός και σιδήρου πέρασε η ΑΕΠ από το Στρατιωτικό
Μια ανάσα από την κορυφή οι Πόντιοι
'Έπεσαν κορμιά στο παιχνίδι Μακεδονικός Κοζάνης  - ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-1


Οι Πόντιοι πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη που ήρθε δύσκολα, κόντρα σ έναν παθιασμένο Μακεδονικό.
Με τη νίκη αυτή η ΑΕΠ πλησίασε στην κορυφή αφού ο Μακεδονικός Φούφα σκόνταψε από τον "δήμιο των πρωτοπόρων" όπως αποδεικνύεται ο  Εθνικός Βατερού.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΠ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων  και τον Μακεδονικό καλά οργανωμένο στην άμυνα να φεύγει σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις .
Από το 70΄που οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ οι ρόλοι άλλαξαν με τον Μακεδονικό να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και την ΑΕΠ να κοιτάει να διαφυλάξει πρώτα απ όλα το υπέρ της σκορ και ακολούθως να απειλήσει στις αντεπιθέσεις.
Να σημειώσουμε πως ο κ.  Σαμαράς προπονητής της ΑΕΠ δεν ήταν στο πάγκο λόγω προσωπικών του  υποχρεώσεων.  
Το φιλμ του αγώνα
 Στο 2’ σέντρα  Ντούκα, κεφαλιά του  Αποστολίδη, η μπάλα θα περάσει άουτ
Στο 10’ Σέντρα του  Σαββούδη, στο δεύτερο δοκάρι ο Κεΐσογλου θα πιάσει το μονοκόμματο σουτ , ωραία πέφτει ο Πάντος και  αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 18’ ό ψηλοκρεμαστό πλασέ  του  Κουτούλα, ο Βίδρας διώχνει σε κόρνερ.
 Στο 24’  φάουλ  Σαββούδη, ο Πάντος θα διώχνει  σε κόρνερ. Στο 37΄ο Κιβρακίδης σε μια διεκδίκηση της μπάλας, πέφτοντας βρίσκει στο πίσω μέρος του παπουτσιού από αμυντικό της ΑΕΠ και τραυματίζεται στο μάγουλο . (Βαθύ τραύμα , οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου πήρε προίκα 3 ράμματα 
Στο 41’  Ντούκα, βγάζει τη σέντρα μέσα στην   περιοχή ο  Αποστολίδης που θα γίνει κάτοχος θα καθυστερήσει, θα  σουτάρει για να αποκρούσουν τα σώματα των αμυντικών.
Στο 46΄  φάουλ από τον Γκέτσιο, η μπάλα περνάει λίγο έξω.
Στο 48’ ο Κουτούλας θα βρει τον Λάμπρου μέσα στην περιοχή , αυτός θα αποφύγει έναν αμυντικό σουτ από κοντά απελπιστικά άουτ.
Στο 63’ ατομική προσπάθεια και σουτ του Κεΐσογλου, άουτ.
Στο 68’ Σαββούδη μέσα στην περιοχή θα αποφύγει ωραία δύο αμυντικούς θα πιάσει το δυνατό συρτό σουτ και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών που θα γίνουν μια αγκαλιά, ένα κουβάρι.
Στο 72’γυριστό σουτ Ματούλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και μετά διώχνει ο Βίδρας σε κόρνερ.  
 Στο 78’  σουτ του  Αποστολίδη, η μπάλα λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρ.
Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης):  Πάντος, Αντωνόπουλος, Λέκκα  Θωμαΐδης, Κιβρακίδης(37’α.α. Παπαδημητρίου), Τσατσόπουλος (77’ Φωλίνας), Παρτάλης,  Λάμπρου (66’ Κοτταρίδης), Νικολάου, Ματούλας, Κουτούλας.  
ΑΕΠ Καραγιαννίων: Βίδρας, Ντούκα, Ντουρμίσι (90’ Λιάμης), Δημητριάδης, Ζερβανταρίδης, Απόστολίδης (86’ Δουγαλής), Κεΐσογλου (80’ Τραπεζανλίδης), Παπαδόπουλος, Μαλούτας, Σαββούδης, Γκέτσιος.


Διαιτητής: Τσιγγένης Α.
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Τζιαμπάζης