Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ Μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου - Αναγέννηση Εράτυρας – ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-0 (φωτο)

Σε ένα υπέροχο παιχνίδι όπου η μια φάση διαδέχονταν την άλλη, η γηπεδούχος ομάδα πήρε αυτό που της στέρησε στο προηγούμενο παιχνίδι η τύχη.
 Μια νίκη κόντρα στη ροή του παιχνιδιού από μια καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ΑΕΠ.  


Φάσεις και γκολ
6΄ ο Καραγιάννης από δεξιά θα βγάλει παράλληλα συρτά σέντρα για λίγο δεν θα προλάβει ο Σαββούδης.
8΄ σειρά του Θεοδωρίδη να κάνει σέντρα η μπάλα στον Σαββούδη σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής με τα πόδια θα διώξει ο Ζαρκοδήμος η μπάλα στον Βάλλα νέο σουτ νέα απόκρουση με τα πόδια του πεσμένου στο έδαφος τερματοφύλακα.
10΄ ο Καραγιάννης θα ελιχθεί έξω απ’ την περιοχή θα σουτάρει η μπάλα λίγο έξω.
14΄ εναλλαγή της μπάλας από τον Καραγιάννη στον Σαββούδη, σουτ από πλάγια και μέσα απ’ την περιοχή η μπάλα πάνω απ’ τα δοκάρια.
17΄ πρώτη επιθετική ενέργεια τον γηπεδούχων από εκτέλεση φάουλ του Φιλιππίδη Μαυρ. Κεφαλιά του Φιλιππίδη Βλ. η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος και θα περάσει δίπλα από το δοκάρι άουτ.
25΄ο Αντάμης με κάθετη μπαλιά θα βγάλει στον Θεοδωρίδη κοντρόλ με το στήθος και σουτ στην κίνηση άουτ.
27΄ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΠ όταν ο Καραγιάννης θα βγάλει στον Θεοδωρίδη στον άξονα αυτός θα πασάρει στον Βάλλα δυνατό σουτ εκπληκτική απόκρουση από τον Ζαρκοδήμο.
30΄ γέμισμα στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΠ από τον Κίλλη ο Γκαραγκούνης κεφαλιά άουτ η μπάλα.
55΄ ο Θεοδωρίδης θα βρεθεί μέσα στην περιοχή από μπαλιά του Μετικάνου θα αργήσει να σουτάρει και θα διώξουν οι αμυντικοί.
60΄εναλλαγή της μπάλας ο Θεοδωρίδης στον Σαββούδη γύρισμα του τελευταίου σουτ η μπάλα θα γλύψει το δεξί κάθετο δοκάρι άουτ.
68΄ ο Σαββούδης θα βρεθεί μέσα στη μικρή περιοχή και πλάγια θα προσπαθήσει να φέρει την μπάλα στο δεξί πόδι αλλά πριν σουτάρει θα διώξουν οι αμυντικοί.
81΄ οι γηπεδούχοι θα αποκρούσουν την μπάλα από την άμυνά τους από τον χώρο του κέντρου ο Τσίτσαρης θα βγάλει δεξιά στον Μπαλαμπάνη αυτός θα μπει στην περιοχή και με δυνατό σουτ θα κάνει μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 1-0 για την ομάδα του.
88΄ και ενώ όλη η ομάδα της ΑΕΠ βρίσκετε στην επίθεση οι γηπεδούχοι θα χτυπήσουν ξανά κόντρα αντεπίθεση με τον Τσίτσαρη ο οποίος απέναντι από το Ζηνόβιο θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι.
Άριστη η διαιτησία του κ. Τσιμεντερίδη και των βοηθών του κ. Τζιουβάρα και κα. Μπακατάρη.
Αναγέννηση Εράτυρας (Βικιάρης) Ζαρκοδήμος Γ. Κίλης Μήλιος Φιλιππίδης Βλ. Τσιόρκας Μούστα Μπαλαμπάνης Φιλιππίδης Μαυρ. (75΄ Αποστολόπουλος)  Ζαρκοδήμος Κ. Καραμίκα (80΄ Τσιμόπουλος)  Γκαραγκούνης (55΄Τσίτσαρης)  
ΑΕΠ Καραγιαννίων(Δημητριάδης) Ζηνόβιος Τσίλης Αντάμης Ζερβανταρίδης Αλεξανδρής Σαββίδης Βάλλας Μετικάνος  Καραγιάννης Σαββούδης Θεοδωρίδης (77΄ Παπακωνσταντίνου)