Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ :Κοζάνη 2004 – ΑΣ Βελβεντό 0-0

kozani 2004Λευκή ισοπαλία ,με δοκάρια..
Η Κοζάνη 2004 κράτησε στην πρίζα το αγχωμένο Βελβεντό
Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κοζάνη 2004 και το Βελβεντό με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο να μην βοηθάει τις δυο ομάδες να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο
Οι φιλοξενούμενοι που ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς, μια και είναι μια ανάσα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι αρκετά αγχωμένοι.
Το άγχος βάρυνε τα πόδια τους και στάθηκε εμπόδιο στο να έχουν καθαρό μυαλό στις προσπάθειες για γκολ που έκαναν, ιδίως στο Α’ ημίχρονο.
Είχαν τις ευκαιρίες στην αρχή του παιχνιδιού να προηγηθούν αλλά και στο Β’ ημίχρονο όταν η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Μανδραλή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Οι γηπεδούχοι που παρατάχθηκαν για άλλη μια φορά με πάρα πολύ νεανικό σχήμα έπαιξαν ελεύθερα χωρίς βαθμολογικό άγχος (έχουν ήδη υποβιβασθεί ), όσο περνούσε η ώρα πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και στο Β’ ημίχρονο θα μπορούσαν αν ήταν πιο προσεχτικοί στη τελική προσπάθεια να πάρουν ακόμα και τη νίκη.
Έχασαν με τη σειρά τους σημαντικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το κάθετο δοκάρι στο 85΄μετά από κοντινό σουτ του Σέχι .
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με δέκα παίκτες από το 60΄(αποβολή του τερματοφύλακα Βαρταλάμη γιατί ανέτρεψε λίγο έξω απο την περιοχή τον Σέχι που έβγαινε φάτσα με το τέρμα ) και συνέχισαν για τα υπόλοιπα 30΄με τερματοφύλακα ανάγκης τον αμυντικό Σαμαρά.
Το παιχνίδι στα 90΄ήταν σε γενικές γραμμές ήσυχο , αλλά με τη λήξη του απειλήθηκε σύρραξη με τον κ. Πανυτσίδη να σημειώνει στο φύλο αγώνα τον Μυλωνά της Κοζάνης 2004 (ότι απώθησε βίαια αντίπαλο)και τον Γιάννη Γκίκα (ότι χτύπησε τον Μυλωνά ).
Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων κι από τις δύο ομάδες ,δεν υπήρξε συνέχεια.
Το φιλμ του αγώνα
3΄ Φάουλ του Ευαγγέλου αποκρούει σε κόρνερ ο Λαμπίρης.
5΄ο Τρίχας θα βγει μόνος απέναντι στον Λαμπίρη , αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας, θα προλάβει και θα αποσοβήσει με τα πόδια τον κίνδυνο
28΄ο Σέχι μόνος απέναντι στον Βαρταλάμη , αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας του Βελβεντού θα κλείσει σωστά τον νεαρό επιθετικό και θα διώξει με τα πόδια τη μπάλα.
30 σουτ του Πιτένη , άουτ
33΄μεγάλη ευκαιρία του Βελβεντού όταν ο Πράσσος θα εκτελέσει κόρνερ ο Σαμαράς θα πιάσει το σουτ μέσα απο την περιοχή , αλλά ο Πιλικίδης θα διώξει πάνω απο τη γραμμή.
41΄Μανδραλής σπάει στον Τρίχα που θα πιάσει το σουτ , άουτ
60΄κόκκινη στον Βαρταλάμη
61΄φαουλ χτυπημένο απο τον Μπακαλίδη , αποκρούει δύσκολα ο Σαμαράς.
76΄ μοναδικό τετ α τετ του Καραθανάση ,που προτιμάει να σπάσει τη μπάλα αντί να πλασάρει και ο Σαμαράς αντιδρώντας περισσότερο σαν αμυντικός παρά σαν τερματοφύλακας “ψαρεύει” τον μικρό και μπλοκάρει
78΄σέντρα Ευαγγέλου γυριστή κεφαλιά Μανδραλή , στο οριζόντιο δοκάρι .
85΄Σέντρα Ευθυμιάδη στο δεύτερο δοκάρι μονοκόμματο σουτ του Σέχι μέσα από την περιοχή η μπάλα τραντάζει το κάθετο δοκάρι.
Κοζάνη 2004 :(Γκουρτσούλης ) Λαμπίρης ,Παπαδημητρίου, Παπαστάμκος, Παπαντωνίου, Τσατσόπουλος, Μυλωνάς , Ευθυμιάδης (88΄Γιαννόπουλος ), Ράπτης (67΄Καραθανάσης), Σέχι, Πιτένης (55΄Μπακαλίδης), Πιλικίδης.
ΑΣ Βελβεντό : (Γεωργιάδης) Βαρταλάμης, Ταίρης , Δεληνιώτης , Σαμαράς, Μπαλάνης, Γκίκας, Ευαγγέλου, Πράσσος, Μανδραλής, Διβηκέλης, Τρίχας (60΄Χρυσοστομίδης).
Διαιτητής :Πανυτσίδης
Βοηθοί Παπαδόπουλος Χ. , Λαμπριανίδης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΤ