Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής

Εορδαϊκός – Μακεδονικός Σιάτιστας 1-1
Λέμε πολλές φορές ότι σε ένα παιχνίδι στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος.
Στο ντέρμπι κορυφής όμως ανάμεσα στον Εορδαϊκό και το Μακεδονικό Σιάτιστας δεν υπήρχε ούτε αυτός και έτσι το παιχνίδι έληξε απόλυτα δίκαια ισόπαλο με 1-1.


Ο Εορδαϊκός δεν έπιασε απόδοση προηγουμένων παιχνιδιών ενώ οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, πήραν το πολύτιμο βαθμό και αποθεώθηκαν από τους περίπου 70 φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Σε ένα τραγικό αγωνιστικό χώρο (αλήθεια κάτι πρέπει να γίνει από τη νέα δημοτική αρχή με τη μπάλα να μην πηγαίνει ούτε εκατοστό χωρίς να κάνει γκελ) έγινε ένα πολύ κακό παιχνίδι με τον Εορδαϊκό να προηγείται με εκτέλεση φάουλ του Συμεωνίδη στο 25ο και τον Μακεδονικό να ισοφαρίσει στη μοναδική του επίσκεψη στα καρέ του Περπερίδη στο 56ο με τον Τσικόπουλο.
Από εκεί και μετά ο Εορδαϊκός είχε οριζόντιο δοκάρι με κοντινό σουτ του Σικαλόπουλου στο 85ο ενώ στην ίδια φάση ζήτησε 2 φορές πέναλτι για χέρι αμυντικών.
Οι γηπεδούχοι είχαν 2 καλά σουτ με τον Σικαλόπουλο και ένα με τον Μαυροματίδη που πέρασαν άουτ ενώ στο 92ο ο Τζουβάρας δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει.
Άριστη η διαιτησία του κ. Μελτζανίδη (Χρυσάνης- Χατζαρίδης) από το Σ.Δ. Ημαθίας. Έδειξε κίτρινες στους Χαρλαμπίδη, Συμεωνίδη, Νασιόπουλο, Τσικόπουλο, Θ. Στεργίου και Κ. Στεργίου.
Εορδαϊικός;: Περπερίδης, Τακίδης (88ο Τσαγκαλίδης Π.), Χαραλαμπίδης, Τζουβάρας, , Σερσέμης, Ηλ. Τσαγκαλίδης (61ο Λιάμης), Συμεωνίδης, Σικαλόπουλος, Μαυροματίδης, Σακαλής (79ο Δαλκερανίδης).
Μακεδονικός Σιάτιστας: Βήττας, Π. Μπούρτζος, Τσαρτσίδης, Κατσαντώνης, Νασιόπουλος, Τσιούκρας, Κ. Στεργίου, Θ. Στεργίου (80ο Ντέρος Β.), Δαϊνάς (92ο Μυλωνάς), Παπαρίζος (90ο Τσιούκρας Γ.), Τσικόπουλος.
Θ. Ηλιάδης