Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Εύκολο μεσημέρι για το Μακεδονικό Φούφα που έκοψε και τη πίτα του (φωτο - βίντεο)

Μακεδονικός Φούφα – ΑΕ Περδίκκα  7-1
Την πιο ευρεία νίκη του για φέτος πέτυχε σήμερα Τετάρτη ο Μακεδονικός κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 7-1 την Α.Ε. Περδίκκα.
Οι φιλοξενούμενοι αφού στο ξεκίνημα του παιχνιδιού γλίτωσαν σε 4 φάσεις στη συνέχεια στη μοναδική τους ευκαιρία «έκαναν» το λάθος να προηγηθούν αφού στη συνέχεια το «πλήρωσαν».


Ο Μακεδονικό έπαιξε με πολλούς νέους παίκτες που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξαν στο προπονητή τους ότι μπορεί να υπολογίζει και σε αυτούς.
Πραγματικά το παιχνίδι δεν αντέχει σε μεγάλη κριτική αφού ο Μακεδονικός ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλο του.
Μπήκε πολύ δυνατά και έχασε ευκαιρίες με τους Κοτζαφίλιο (5ο   κεφαλιά άουτ)          Βελλίδη (7ο και 16ο  το πρόδωσε το έδαφος από πλεονεκτικές θέσεις) αλλά στο 19ο ο Λυπιρίδης με πολύ όμορφο σουτ έκανε το 0-1.
Από εκεί και μετά όμως ο Μακεδονικός πήρε τα ηνία και αφού ισοφάρισε στο 24ο με κεφαλιά του Χάιτα μετά από σέντρα του Τοπάλη και έχασε 3 σπουδαίες ευκαιρίες με Τσαγκαλίδη (26ο κεφαλιά άουτ), Χάϊτα (31ο πλασέ άουτ από καλή θέση) και Χ΄΄ Ρούμπη (σουτ άουτ στο 32ο) πέτυχε το 2-1 στο 33ο με σουτ του Βελλίδη και το 3-1 στο 35ο με σουτ του Χ΄΄ Ρούμπη.


Στο 2ο ημίχρονο ο Μακεδονικός έκανε το 4-1 στο 48ο με το Χάϊτα και στη συνέχεια έχασε ευκαιρίες με τους Τοπάλη (59ο πλασέ άουτ από κοντά), Δούφα (62ο σουτ αποκρούστηκε στη γραμμή από αμυντικούς), Χάϊτα (63ο 65ο και 66ο δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στο δίχτυα από πολύ κοντά).
Στο 68ο  όμως ο Χάιτας μετά από πάσα του Δούφα έκανε το 5-1 και αμέσως μετά ο σκόρερ μαζί με το 2ο δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα μετά από παράλληλη σέντρα του Καρασιούνα.
Στο 80ο ο Μούκας έδωσε στο Βελλίδη που πέρασε και το τερματοφύλακα για το 6-1 ενώ στο 85ο λάθος διώξιμο των αμυντικών και ο Βελλίδης και πάλι από πολύ μακριά με πλασέ έκανε το τελικό 7-1 πετυχαίνοντας όπως και ο Χάιτας χατ-τρικ.
Στο 88ο τέλος ο Κοτζαφίλιος σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ μετά από σέντρα του Τσαγκαλίδη.
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του κ. Σουλίδη (Βογδόπουλος- Φρατζοπούλου).
Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης (46ο Μπίντσης), Μίμης, Πολυχρονίδης, Κοτζαφίλιος, Τσαγκαλίδης, Φαχαντίδης, Βελλίδης, Δούφας, Χάϊτας, Τοπάλης (65ο Μούκας), Χ΄΄ Ρούμπης (61ο Καρασιούνας).
Α.Ε. Περδίκκα: Μπουράκης, Αρσενίδης Α. (46οΑρσενίδης Ι.), Μυλωνάς, Κωστάκογλου, Λυπιρίδης, Δαλάκας, Βλάχος, Μπουράκης Α. (46ο Αρτζουμάνης), Βερύκοκος, Βλάχος, Παναγιώτου (57ο Τσούτσας).
Έκοψε τη πίτα του ο Μακεδονικός
Μετά το παιχνίδι ο Μακεδονικός έκοψε και τη πίτα του για τη νέα χρονιά σε  μια όμορφη εκδήλωση στο καφενείο του Λαζαρίδη.
Παρών ήταν σχεδόν όλοι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και σχεδόν όλο το Δ.Σ..
Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό και όλοι ήταν αισιόδοξοι ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει το νταμπλ.
Τυχερός της κλήρωσης ήταν ο Σαράντης Τοπάλης.
Γραφείο Τύπου Μακεδονικός Φούφα 
Βίντεο: Νίκος Αμπατζίδης