Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Επιστροφή στις νίκες για τον Μακεδονικό Φούφα (βίντεο)

Μακεδονικός  Φούφα – Απόλλων Ακρινής 2-3
Μπορεί στο τέλος να θέλησε να θυμηθεί παλιές κακές συνήθειες αλλά ο Μακεδονικός εν τέλει κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες κερδίζοντας στην Ακρινή τον τοπικό Απόλλων με 3-2 σε εξ΄ αναβολής αγώνα.
Ο Μακεδονικός έμεινε έτσι στο -5 από την κορυφή και ξέρει πολύ καλά πως για να ελπίζει πρέπει αυτός να κερδίζει αλλά να έχει απώλειες και ο Εορδαϊκός.


Οι φιλοξενούμενοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν καλύτερος προηγήθηκε με 0-3 αλλά όπως είπαμε στο τέλος πήγε να κάνει και πάλι δώρα.
Μόλις στο 1ο ο Σιδηρόπουλος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 8ο σουτ του Τοπάλη απέκρουσε δύσκολα ο Κεχαγιάς.
Στο 15ο όμως το σουτ του Τοπάλη ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ.
Στο 18ο φάουλ του Τοπάλη κεφαλιά του Χάϊτα η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 43ο ο Κεχαγιάς απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Τοπάλη.
Στις καθυστερήσεις όμως ο Τοπάλης με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Κεχαγιά έκανε το 0-2.
Στο 71ο ο Κοτζαφίλιος με σουτ κάτω από τη σέντρα σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Μίμης με σουτ έκανε το 0-3.
Στο 77ο ο Αποστολίδης έκανε με σουτ το 1-3 και στο 88ο ο Σακαρίδης έκανε άστοχη έξοδο και ο Θωμαΐδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
Απόλλων Ακρινής(Κατακαλίδης): Κεχαγιάς, Γαρσλιάν, Χατσίδης, Θωμαΐδης, Φωτιάδης, Τσεμπερλίδης, Θαλαλαίος (56ο Αποστολίδης), Σαλονικίδης, Κεΐσογλου (69ο Τσαβδαρίδης), Ακριτίδης, Θεοδωρίδης.
Μακεδονικός Φούφα (Εμμανουηλίδης): Σακαρίδης, Δούφας, Πολυχρονίδης, Κοτζαφίλιος, Τσαγκαλίδης, Μαργιορίδης (75ο Χριστοφορίδης), Σιδηρόπουλος, Χ΄΄ Ρούμπης (88ο Συμεωνάκος), Χάϊτας, Κεσκιλίδης (60ο Μίμης), Τοπάλης.
Γραφείο Τύπου Μακεδονικού ΦούφαΒίντεο Νίκος Αμπατζίδης