Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ :Εορδαϊκός – Εθνικός Βατερού 0-1

Πολύτιμο διπλό το Βατερό – Πλήρωσε τα λάθη και την αστοχία του ο Εορδαικός

 

Παίζοντας με πάθος και εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος της άμυνας του Εορδαϊκού αλλά και την απίθανη εμφάνιση του τερματοφύλακα του ο Εθνικός Βατερού έφυγε με το πολύτιμο «διπλό» από την Πτολεμαΐδα, κερδίζοντας τον Εορδαϊκό με 0-1.
Με πολύτιμο «τρίποντο» έφυγε από την Πτολεμαΐδα ο Εθνικός 

Το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο λοιπόν για τον Εορδαϊκό που δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, έχασε και πέναλτι αλλά το γκολ δεν ήρθε και έτσι δεχόμενος ένα «αστείο» γκολ έχασε το ματς.

Πιο συγκεκριμένα στο 35ο ο Ευκολίδης έκανε ένα τυφλό διώξιμο ο Δαλκερανίδης έδειξε να ελέγχει τη μπάλα προ του Χ΄΄ Ρούμπη αλλά ο Περπερίδης που έκανε έξοδο αντί να κλωτσήσει τη μπάλα, βρήκε το Δαλκερανίδη (τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή!!!!), και έτσι ο Χ΄΄ Ρούμπης σε κενή εστία έκανε το 0-1.
Πιο νωρίς ο Τραπεζανλίδης σε 2 φάσεις είπε όχι σε παίκτες του Εορδαϊκού. Πιο συγκεκριμένα στο 11ο σε εξ΄ επαφής προβολή του Νίκκου και στο 15ο σε τετ-α-τετ του Χαϊτίδη.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 62ο ο Σουγιουλτζής μπήκε στην περιοχή και εκεί ανατράπηκε από τον Ευκολίδη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ιωαννίδης αλλά ο Τραπεζανλίδης μπλόκαρε.
Στο 75ο τέλος ο Τσαγκαλίδης Π. εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πέρασε από όλους και οΤραπεζανλίδης με εκπληκτική εκτίναξαη απέκρουσε.
Διαιτητής Καραπόρναλίδης (Γεωργιάδης- Κωνσταντινίδης). Έδειξε κίτρινες στους Περπερίδη, Τσαγκαλίδη Π., Δελημπατζάκη, Ευκολίδη, Στεργίου, Κοντοδήμο.
Εορδαϊκός: Περπερίδης, Τσαγκαλίδης Π., Σουγιουλτζής, Λιάμης, Νίκου (67ο Βερύκοκος Ι.Δ.), Αδαμίδης, Τσαγκαλίδης Η. (70ο Τσάκαλος), Κοντογουλίδης Δ., Χαϊτίδης,
Δαλκερανίδης (36ο λ.τ. Νικολαΐδης), Ιωαννίδης.
Εθνικός Βατερού: Τραπεζανλίδης, Σαλονικίδης, Κεντεποζίδης, Δελημπατζάκης (22ο Νικολαΐδης, 89ο Γιαμουρίδης), Ευκολίδης, Πούλιος (86ο Παναγιωτελίδης), Στεργίου, Παναγιώτου, Κοντοδήμος, Χ΄΄ Ρούμπης, Ηλίας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΤ